Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To znajdź ruSSki dareczku jakiś mój wpis, w którym bronię kacapów. Ty jesteś znany na sadolu jako największy kochanek ruskiego ścierwa, a ostatnio także żydowskiego, z tym że żydkom znacznie mocniej ciągnie [pokrzywdzony przez los (bo ostatnio złapał raka)] odbytek.
Czytać twoje kacapSSkie wypociny?! Chyba zdurniałeś
To znajdź ruSSki dareczku jakiś mój wpis, w którym bronię kacapów. Ty jesteś znany na sadolu jako największy kochanek ruskiego ścierwa, a ostatnio także żydowskiego, z tym że żydkom znacznie mocniej ciągnie [pokrzywdzony przez los (bo ostatnio złapał raka)] odbytek.
przecież to jest ukrainiec, on kocha banderowców a nie Rosjan.
Jak już bym miał na siłę różnicować te zwierzęta, to na ruskich i moskali.
Kacapy to największe zło tego świata, a Ukraińcy bronią naszej dupy, ale kacapSSki tłuk jak ty tego nie zrozumie
Kacapy to największe zło tego świata, a Ukraińcy bronią naszej dupy, ale kacapSSki tłuk jak ty tego nie zrozumie
Bandera wstawaj, zesrałeś się
No co Ty, przecież onuce chcą tylko wszystkich wyzwolić od zachodniej zgnilizny i zwrócić im wolność oraz porządek
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów