W końcu mają doświadczenie z gazem
W końcu mają doświadczenie z gazem
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Bardzo dobrze. Karaluchy sie gazuje.
Tutaj moskale gazują prusaki.
Czyli karakan karakanowi karakanem.
a tera wyłącz internety i pierdolnij się w łeb
Sam się pierdolnij, że polecę zrozumiałym argumentem
a tera wyłącz internety i pierdolnij się w łeb
a może by tak podać jakieś kontrargumenty?
JPRDL, gdyby to miało miejsce w PL to żymianie obesraliby nas z każdej strony. Już widzę pierwszą stronę The Washington Post
A co to żymianie?
Tak szczerze mowiac to nie sa to zydzi, to zydzi europejscy (aszkenazyjscy) ktorzy pod zydow sie podszywaja - chazarzy. Ci sami ktorzy rzadza Polska a nas udaja, polskojezyczne cwane bestie - Lubavicz nie bez powodu stal u nas w palacu prezydenckim tak samo w Rosji, Europe dawno wykupili, ale teraz chca zadluzyc ja calkowicie i rozbroic, destabilizowac kraje imigrantami nawet ukrami. A co zrobią później to sie okarze, ale maja kilka mozliwosci gdzie wspolny mianownik to - depopulacja i utworzenie nowego kraju ktory bedzie rzadzil miedzymorzem - morze czarne i baltyckie, czyli my i ukry bedziemy pantoflami zydkow ktorzy masowo zjezdzaja sie na ukre odkad wojenka sie zaczela a ukrow przepedzaja do nas. Dlugoby mowic ale radze posluchac foliarzy bo to oni wiedzieli ponad 10lat temu co bedzie sie dzialo, wirusy, wojenki, ufo, efekty bluebeam, upadki bankow, cyfrowa waluta, robotyka wygryzie czlowieka ze stanowisk i b edziemy zyli w jakby wielkich gettach - 15minutowe miasta.
Pozdrawiam świadomych i niezaszczepionych
Dawno tak się nie obsrałem ze śmiechu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów