Właściciel wietnamskiego lokalu chciał w ten sposób pokazać swój sprzeciw dla działań Izraela.
Właściciel wietnamskiego lokalu chciał w ten sposób pokazać swój sprzeciw dla działań Izraela.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
1 Wietnamczyk ma większe jaja jak cała nasza klasa polityczna. Brawo!
Nasz prawie cała klasa polityczna to żydzi
pan restaurator miał to na tablecie
Kurwa na pendrive sobie to zgwałem i w aucie odpale jak w korku bede stać hahahahahaha
Pejsaty się jeszcze dziwi,. Za polowanie na Palestyńczyków, bombardowanie szkół, szpitali, zabranie człowieczeństwa zwykłym cywilom.. Mordowanie dzieci, kobiet, starców, cywili konwencjonalnym rakietami, bombami.. Tylko na tyle ich stać i chujowo próbują to tłumaczyć.
Niszczenie osiedli w Gazie, usprawiedliwiając walką z terrorystami. Totalne odklejenie Izraela, bo myślą, że im wszystko wolno.
Bardzo prawidłowa postawa. Jebać przebranych terrorystów, którzy mordują niewinnych ludzi.
Już się nie pultaj, jak chcesz dobrze przyjmij rodzinkę z palestyński.
Tak samo łatwo udało się zmanipulować naszych debili, żeby znienawidzili Ukraińców, choć większość z nich nie miała z nimi nigdy do czynienia i gówno o nich wie.
Przykład, jak media społecznościowe ryją banię. Jak z prostego ignoranta żyjącego gdzieś na końcu świata, który o Żydach miał blade pojęcie można zrobić wściekłego antysemitę. "Bo Gaza!"
Tak samo łatwo udało się zmanipulować naszych debili, żeby znienawidzili Ukraińców, choć większość z nich nie miała z nimi nigdy do czynienia i gówno o nich wie.
Co ty pierdolisz? Żyć w Polsce i nie miec do czynienia z ukraincami, których dziennie sie mija niezliczoną ilość razy? haha prawie sie nabrałem
Co ty pierdolisz? Żyć w Polsce i nie miec do czynienia z ukraincami, których dziennie sie mija niezliczoną ilość razy? haha prawie sie nabrałem
Mijanie na ulicy czy nawet w płacenie ukraińskiej kasjerce w Żabce to jednak za mało żeby coś się o nich dowiedzieć.
Mijanie na ulicy czy nawet w płacenie ukraińskiej kasjerce w Żabce to jednak za mało żeby coś się o nich dowiedzieć.
A jeśli widzi sie w jaki sposób żyją, zachowują sie, odnosza do innych itp. juz wystarczy czy może dopiero jak sie im obciągnie to wiedza o ukraincach jest zadowolajaca?
A jeśli widzi sie w jaki sposób żyją, zachowują sie, odnosza do innych itp. juz wystarczy czy może dopiero jak sie im obciągnie to wiedza o ukraincach jest zadowolajaca?
A gdzie to widzisz? Bo coś czuję, że głównie w internecie.
A gdzie to widzisz? Bo coś czuję, że głównie w internecie.
Hahah jasne, gówno wiesz, a cos mi imputujesz. Pomijając, ze nawet nie znasz mojego zdania o nich, ale odrazu żyjesz z przeswiadczeniem. Jak baba...
Liżcie dupę i obciągajcie islamskim brudasom (czyli waszym braciom) , niech dupczą wasze 10 letnie córki zgodnie z ichnimi tradycjami
A więc nie tylko p0laczki nienawidzą Żydów bez powodu, ale też wietnamce. Co ta komuna robi z ludźmi...
Przecież masz kurwa na filmiku czemu wywalił tych Żydów, idź żydowi obciągnij lachę
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów