18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 34 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Niemka Nicole Schott, która w rywalizacji solistek zajęła 18. miejsce, wywołała medialną burzę. Zawodnika swój program dowolny wykonała bowiem do tytułowego utworu z filmu "Lista Schindlera" - dramatu Stevena Spielberga, opowiadającego o niemieckim przedsiębiorcy ratującym Żydów przed zagładą.

Muzyczną ilustracją dla jej popisu był bowiem tytułowy utwór z filmu "Lista Schindlera". Fakt, iż tańczyła do niego zawodniczka z Niemiec wielu odebrało jako nietakt.

O jej kontrowersyjnym wyborze piszą już media na całym świecie, na czele z USA Today. Publicystka dziennika, Nancy Armour, swoje oburzenie wyraziła na Twitterze pisząc, iż nikt nie powinien wykorzystywać tego motywu na lodowej tafli.

Dlatego nalezy tez nie tańczyć do Betovena, w którym zasłuchiwał sie Rudolf Hess, Wagner to juz wogóle przechlapane bo wujek Adi go uwielbiał.

Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Zgłoś
poligon6 2018-02-23, 18:01
TB303 napisał/a:

Jedynie gdzie widzę paranoje to wyłącznie w przypadku autora tematu.

Autor tematu tworzy indeks piosenek zakazanych, cienki pocisk postaraj się bardziej bo widze ze tobie też tata wejdzie do wanny.

Polacy nie powinni spiewać i tańczyć "Skrzypka na dachu".

Niemcy deklamować "Roty".

Rosjanie śpiewać "Mazurka Dąbrowskiego"

Bo moze to urazić czyjeś jebane uczucia, które są subiektywne.

Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Zgłoś
TB303 2018-02-23, 18:03
poligon6 napisał/a:

Autor tematu tworzy indeks piosenek zakazanych, cienki pocisk postaraj się bardziej bo widze ze tobie też tata wejdzie do wanny.

Nie na tyle cienki, byś znowu nie toczył piany z ust
Zgłoś
poligon6 2018-02-23, 18:06
TB303 napisał/a:

Nie na tyle cienki, byś znowu nie toczył piany z ust

Pierwszy przylazłeś i wytoczyłeś jak zwykle gówno majac do powiedzenia w temacie.

O przepraszam zaraz nieśmiało przyznasz że robisz to dla beki.

Zgłoś
TB303 2018-02-23, 18:08
Mówiłem już - lubię cie wkurwiać, misiu mój drogi
Zgłoś
poligon6 2018-02-23, 18:16
Skąd ten wniosek, dodajesz sobie jak centymetrów w zwodzie?

Zgłoś
lesiot 2018-02-23, 19:05
O LOL...
Wielu debili przez sadola się przewinęło... ale ten jeden jest wybitny w samozaoraniu i robieniu z siebie idioty

lesiot napisał/a:

A skąd ktoś tu ma wiedzieć z kim się umówiłaś na popołudnie?

poligon6 napisał/a:

No z twoim tatą

A oprócz że debil to i jawnie określił się jako gej i nekrofil...
O LOL...

Aż screena zrobiłem

Nie przestaniesz mnie zadziwiać w tym z jaką łatwością, a czasami wręcz zaciekłością i ambicją robisz z siebie pajaca... (tak, rzuć sobie dziś na mnie "kobotynem" bo dziś jeszcze nie rzucałeś - jak już od kogoś się nauczyłeś to powtarzaj ile wlezie lewaku).

Wiesz co... lepiej dla Ciebie jak pójdziesz do puszczy sprawdzić czy las bez człowieka nie umiera, bo wchodzenie na sadola kończy się tylko kompromitacjami.
Zgłoś
poligon6 2018-02-23, 19:10
A screena zrobiłem
Obrazek

Nie przestaniesz mnie zadziwiać w tym z jaką łatwością, a czasami wręcz zaciekłością i ambicją robisz z siebie pajaca... (tak, rzuć sobie dziś na mnie "kobotynem" bo dziś jeszcze nie rzucałeś - jak już od kogoś się nauczyłeś to powtarzaj ile wlezie lewaku).

Ale to jakis wstęp do gry wstepnej bo sie pogubiłem? Jak chcesz to weż wujka i proboszcza damy radę. Ty jedziasz na bata i cygaro ja na narciarza.

Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów