Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@krasnal_hałabała
@kalijanek
@Zygmundo
@krasnal_hałabała
@PanKukuruźnik82
Jeszcze kurwa użyszkodnika Janlew brakuje i zbierze się cała śmietanka tego co nazywa się słabym trollem albo debilizmem...
@up, Ciekawe dlaczego go zadźgała? dzieci Izaaka lubią gwałcić, mordować, może ją zgwałcił, może zabił jej brata albo kochanka? Poza tym Izrael okupuje Palestynę a żydy się znęcają nad Palestyńczykami i traktują ich gorzej jak śmieci, nie dziwię się tedy że go zadźgała i mam nadzieje że jak mu flaki wylatywały z brzucha to na nie napluła.
Co ty tu pierdolisz ćwoku.
Łapiesz się na propagandę ciapatych, żydów. polityków? Aż taki lewak z ciebie jest? Studiujesz prawo, jesteś wege i pewnie lubisz jeszcze od tyłu!
Poczytaj/pooglądaj sobie niezależne media. Żydzi to huje, ale Palestyńczycy to też nieźli zwyrole. Radzą sobie jak mogą z muzułmanami.
A najlepsze jest to że się nawzajem wyżynają.
Najbardziej rasistowski naród na świecie.
Napierdalają te swoje talmudy ucząc się od małego szowinizmu.
Nie wiele różnią się od muslimów, a nawet mają mnóstwo cech wspólnych np. mogą kraść, kłamać, wypierać się wiary i gwałcić małe dzieci.
Jeśli ktoś krytykuje izrael w USA to jest nazywany antysemitą. W Europie w takim wypadku powołują się na holokaust, którego zresztą są współtwórcami.(To są słowa ministra z izraela, a taki to wie co mówi)
To są ludzie z zupełnie innej cywilizacji, totalnie inny system wartości.
Prosty przykład - toczy się wojna:
- w cywilizacji chrześcijańskiej najpierw giną mężczyźni, potem starcy i kobiety dopiero na końcu możecie dostać nasze dzieci
- u żydów ma się to nieco inaczej co pokazała m.in. druga WŚ, oni pierwsze co oddawali swoje dzieci - bo przecież można zrobić następne.
Dla dobra świata ten naród nie powinien istnieć.
Wow, ale ty masz syf w gówie no tak bo przecież wszyscy żydzi pochodzą z Izraela. Zacznij myśleć trochę globalnie bo chrześcijanie też święci nie są. Też mają krew na rękach milionów ludzi, ale nie chce mi się o tym mówić bo pewnie ty ze swoimi łysymi kolegami zaraz krzykniecie, że jestem obrońcą konkretnych ludzi.
Po prostu przestańcie patrzeć na religię, kolor skóry, pochodzenie a zacznijcie po prostu patrzeć kto jest zły a kto dobry. Jeździłem trochę po świecie i widziałem jak to wygląda naprawdę, dobrzi ludzie żyją razem bez względu na ww. cechy a to ci źli wykorzystują religie, seksualność itd to czerpania z tego korzyści, albo po prostu do bycia gnidą.
Za to ty przytoczyłeś swoją wizje świata, która chuj mnie obchodzi może dlatego, że jest obłudna.
"zacznijcie po prostu patrzeć kto jest zły a kto dobry" - rozmawiamy o żydach. No to jakiś przykład z brzegu - żydowskich "historyków" zakłamujących historie jest od groma, za to tych obiektywnych liczymy na palcach.
No to źli czy dobrzy? Oceniać jednostki czy masy?
Wyciągnąłeś z mojej wypowiedzi to co chciałeś, żeby coś tam wysmarować, przytoczyć nam jakieś banały! i zmienić temat na to jak wstrętni są chrześcijanie.
PS: Moi łysi koledzy już jadą ci wpierdolić. Tak że o siedemnastej za salą gimnastyczną.
"zacznijcie po prostu patrzeć kto jest zły a kto dobry" - rozmawiamy o żydach. No to jakiś przykład z brzegu - żydowskich "historyków" zakłamujących historie jest od groma, za to tych obiektywnych liczymy na palcach.
No to źli czy dobrzy? Oceniać jednostki czy masy?
Oczywiście ze masy - jak pojedziesz np. do Stanów to nawet nawet nich ci przez głowe nie przejdzie mysl że jesteś kimś innym niż cebularzem złodziejem i tępym prostakiem - bo to równie oczywiste że kazdy Polak to (...) jak to że kazdy Zyd to (...)
Co wiecej - jak spotkasz kogoś ze wsi - to od razu traktuj go jak małorolnego prymitywa - wszak jednostki sie nie liczą a na wsi mieszkają same debile...
Jesli zas spotkasz kogoś z miasta - bez pardonu wygarnij mu że lewak, rurkowiec i pedał... przecież nie bedziesz sie rozdrabniał i niuansował czy to faktycznie prawda w odniesieniu do konkretnych osób... tobie wystrarczy stereotyp
ps. a na koniec wymień polskich historyków nie zakłamujących historii (na naszą korzysc) wraz z zestawem żydków którzy ja zakłamują (na ich korzysc) - może wreszcie wyjdzie brocha z worka i okaze sie ze te 'suche fakty' o których piszesz to zwykła blaga niepoparta żadną wiedzą za to w całości zbudowana na nieskomlikowanym stereotypie...
ps2. zeby nie było - gdybym znalazł sie w cyganskim obozie pewnie nie zdjąłbym ręki z portfela - co wcale nie oznacza że kazdy z nich miałby ochotę mnie skroić - choć statystycznie bankowo byłaby to wiekszosc... tyle że 'wiekszosc' to pojęcie zupełnie inne niż 'wszyscy' a ludzie którzy traktują je równorzednie wykazują sie wyjątkową indolencją w trudnej sztuce niuansowania.HOWGH.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów