18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
sensualna 2019-06-25, 19:06
myślę tak samo jak Hitler
Zgłoś
Rozjebie 2019-06-25, 19:33 1
tomek2302 napisał/a:

Która wersja się Wam bardziej podoba?

Obydwa to dno.
Polecam utwór zespołu Honor - Urodzony białym (Nie mogę wkleić linka, bo nie ma tego na youtube, ale wystarczy wpisać w google)
Zgłoś
C................n 2019-06-25, 20:16 1
Na szczęście nie muszę myśleć, tylko coś tam wiem. A co wiem? No wiem na przykład o czterech przypadkach pamiątek rodzinnych, które zostawili moim krewnym lub znajomym Żydzi i w każdym przypadku w różnych odstępach czasu po wojnie następowały szeroko zakrojone poszukiwania właścicieli, żeby im te przedmioty z wielkim namaszczeniem zwrócić.

Ciekawe, czy Niemcy robili tak samo.
Zgłoś
tomasz220289 2019-06-25, 20:42 1
kazdemu po taczce gruzu i arivederczi.
Zgłoś
drukarka666 2019-06-25, 20:51 8
Proszę jechać od Larviku w górę Norwegii, masa ludzi ma w domach menory, chanukije czy ner tamidy. Oni nawet nie wiedzą co to jest, bo nie ma często na tym gwiazdy Dawida, ot zwykły świecznik sobie myślą. Jako, że za dużo synagog też tam nie było, to większość Żydów z Norwegii została przewieziona do Oslo i tam im skonfiskowano majątek. Potem oczywiście trafili do Generalnej Guberni. Ponoć to wszystko było trzymane gdzieś w jakimś baraku pod Oslo, skąd pewnego dnia mieli to wziąć do Niemiec pociągiem, ale po drodze rząd Quislinga stwierdził, że to przetopi, bo się przyda. No i tak im schodziło, że się wojna skończyła i nikt tego, ani nie zabrał ani nie przetopił. Po wyzwoleniu ludzi pozabierali, bo wtedy wyobraźcie sobie, że była tam bieda podobna jak w polskiej Galicji, a dodatkowo zimno. Jak będąc ze znajomym wspomniałem na ten temat u takich Norwegów, bo właśnie menorę mieli na parapecie, to jak usłyszeli "Quisling" to zobaczyłem takie przerażenie w ich oczach jakbym im Breivika do domu wpuścił.
Zgłoś
zomos 2019-06-25, 21:01 2
I po co to kurwa na główną dawać ? Nagłaśniać złodziejom temat? Tak bardzo chcecie kataster płacić ?
Zgłoś
krathen 2019-06-25, 21:12
niech pala wroty
Zgłoś
Hrodgar 2019-06-25, 21:34 3
Spoko, oddał bym i wartość utraconego majątku od 1939 roku, pod warunkiem że wpierw uiszczą opłaty za dzierżawę gruntów pod ich obszary zamieszkania, czy grunty za cmentarze i synagogi, na obszarze całej "Polski i Litwy" tak od 14w do roku 1939. Dodam jeszcze tylko że kurwa z jebanymi odsetkami ala żydowski bank.
Zgłoś
Stary_Wyjadacz_Konserw 2019-06-25, 22:24 1
Proszę Żydów, my Polacy wszyscy doskonale wiemy, gdzie są wasze zguby, których nie zabraliście podczas emigracji (ucieczki). Mianowicieje, znajdują się w Sejmie i Senacie przy ul. Wiejskiej w Warszawie , a pozostale zguby porozrzucane są po innych państwowych instytucjach, urzędach, sądach i telewizji-dla ułatwienia podpowiemy wam, że z regóły piastuja one ważne i wysokie stanowiska. Zabierzcie je wraz z sobą w pizdu z naszego Kraju, a My będziemy dozgonnie wdzięczni...
Zgłoś
eMCeONe 2019-06-25, 22:31 1
Chcieli mieć pożywkę na odzewy antysemickie a zrobili film prywatny. Rozprzestrzeńcie to ludziki to im się skala rozdupi i wypieprzą ten film szybciej niż go wstawili.
Zgłoś
madufo 2019-06-25, 22:46
Panowie proszę was o przemyślane komentarze. Żydowska fundacja zwana ośrodkiem monitorowania zachowań który wszyscy znamy zapewne lada moment wrzuci wnioski do prokuratury więc o ile nie macie i nie ogarniacie tora to proszę o komentarze, które nie dadzą im pretekstu.
Zgłoś
AlaksanderLukaszenka 2019-06-25, 22:51
Nie dajcie się sprowokować i nie piszcie nigdy o Żydach komentarzy typu: jebać was, Hitler dobrze chciał itd. Im tylko o to chodzi.
Zgłoś
p................k 2019-06-25, 22:52
Robią takie filmiki żeby nas ugłaskać, przyzwyczaić bo się boją. Boją się nas w szale wkurwienia kiedy już odczujemy to, że nas bezczelnie ojebali z majątku, a najbardziej boją się te chuje w Warszawce.
Zgłoś
maveric666 2019-06-25, 22:58
Żydzi kiedy odpowiećie za zbrodnie na narodzie Polskim
Zgłoś
hardowski 2019-06-25, 23:03 3
Łączymy zagładę z przyszłością...

Like wtf?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem