Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zabili Hitlera a teraz placza, ze Zydzi sa zli.
Hipokryzja na poziomie ekspert.
Jak zabiliscie Zydobójce to Wasz problem.
Pomijam juz fakt, ze dzieki Hitlerowi i jego nastepcom nie byloby homo, nie byłoby muzulman, nie byloby pedalkow w rurkach.
Jak Putin nie zdobedzie swiata lub Hitler nie zmartwychstanie to czarni i muzulmanie rozpierdola Was wszystkich w drobny pyl.
chłopczyku, tatuś powinien przełożyć cię przez kolano i wjebać pasem na gołą pupę, tak po staropolsku, bo widzę, że jesteś nowoczesną bezstresową metodą wychowywany i w główce ci się pierdoli od nadmiaru swobody.
Zabili Hitlera a teraz placza, ze Zydzi sa zli.
Hipokryzja na poziomie ekspert.
Jak zabiliscie Zydobójce to Wasz problem.
Pomijam juz fakt, ze dzieki Hitlerowi i jego nastepcom nie byloby homo, nie byłoby muzulman, nie byloby pedalkow w rurkach.
Jak Putin nie zdobedzie swiata lub Hitler nie zmartwychstanie to czarni i muzulmanie rozpierdola Was wszystkich w drobny pyl.
Gdyby zabijał samych żydów i cyganów to jeszcze luz
Ja tam im zazdroszczę troski o zainteresowanie świata własną historią. Nasza delegatura ZSRE ma takie rzeczy w dupie.
Chyba cie pojebało. Oni manipulują historią. Każda jebana grupka żydów jadąca do Auschwitz jest pilnowana przez agenta Mossadu. Chcą zamienić niemieckie obozy zagłady na Polskie obozy zagłady, tak jak niemcy. I jeszcze od nas odszkodowania. Za co?
Nie każdy chłopak który chodzi w rurkach to pedał... Tak samo mogę powiedzieć ze typy w dresach wyglądają jak lumpy w kalesonach.. łyso?? a zapomniałem łyso bo Ty taki kozak wielki jesteś łysy łeb kalesony na dupie i czarne BMW...
Teraz dresy przerzucają się na audi
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów