Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A teraz każdy kto wystawił piwo wyląduje na red(ł/sr)oczu
Na red łoczu są wszyscy którzy nie są skinami, albo publicznie nie wyzwali kiedyś kogoś od pedała/żyda. )) Widzę że co u niektórych jakaś dziwna żyłka na czułku wyskoczyła
banda popierdolonych lewaków dorwała się do photoshopa i teraz będą się napinać jak to cudownym fotami i podpisami dowalili narodowościowcom! cudoooownie :]
heh to zabawne z żydów można się śmiać, z czarnych tym bardziej, arabusów, żółtków, katoli, żabojadów, szwabów, pedałów, ale żeby to tak ze skinów ???
Daab89 - z Żydów nie można się śmiać. Tylko po cichu w necie, zobacz, że jak coś jest nie po myśli żydków to od razu afera na cały świat. Szkoda, że w KAtyniu żaden Żyd nie zginął, to przynamniej by nam to nagłośnili i nie byłoby wątpliwości, że to ludobójstwo.
s_LP - tam zamiast celta (krzyż celtycki jest akceptowany przez Kościół przypominam w seminarium na Służewcu jest nawet taka forma krzyża) można tam (A) wkleić i będzie pasować do Antify :p też mi filozofia.
Daab89 - z Żydów nie można się śmiać. Tylko po cichu w necie, zobacz, że jak coś jest nie po myśli żydków to od razu afera na cały świat. Szkoda, że w KAtyniu żaden Żyd nie zginął, to przynamniej by nam to nagłośnili i nie byłoby wątpliwości, że to ludobójstwo.
Nie do końca o to mi chodziło ) Mówiłem o tym że byłem święcie przekonany że Sadistic to forum dla ludzi z dystansem do życia i gdzie właśnie za kawały o żydach nie zostaniesz zbesztany od antysemitów rasistów itp. rzeczy za które się nie uważam. I wszystko jest wszyscy mają beke ze wszystkiego a tu pokazuje się topic ośmieszający naziolków i prosze
Internetowi antifo-napinacze rozprzestrzeniają się w bardzo szybkim tempie.
wielkie oburzenie!!! Wściekły bardziej niż mocher nagrywany na jasnej górze przez TVN
biedne napuszone różowiutkie skiniątką
Ktoś tymi obrazkami wyśmiał skinowską pseudo-dumę z bycia poprawnym, i jak widać trafił idealnie, banda napinaczy aż mało monitorów nie rozwali przy klawiatórkach.
Myślałem że na sadisticu ludzie mają większy dystans do siebie
inna sprawa, ze bedac na kilku warszawskich antifach i znajac w ogolnych zarysach to srodowisko, odnioslem wrazenie ze ludzie po obu stronach barykady sa tacy sami - tylko ideologie inne.
@kaloryferer - sam sobie zaprzeczasz - najpierw wyzywasz od scierw, a potem wytykasz innym ze nie maja dystansu?
a ty i czesc lewicujacego tutaj tłumu robi identycznie, najpierw komentarze "hahaha banda lysych popierdolencow" a za chwile "my jestesmy poprawni politycznie" gówno prawda.
Nastepna niekonsekwencja: zarzucacie faszyzujacym i prawicowcom ze smiejemy sie z zydow, murzynów itd a jak widze robi to caly Sadistic. I gdzie sa teraz ci wielcy obroncy praw czlowieka? ktorzy w postach o skinheadach tak ostro sie napinaja?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów