Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Skurwiel na cierpienie zasługuje, a kot komu coś zrobił? Takim chujem jak człowiek, nie jest żadne zwierze.
Ale, żeby cokolwiek zrozumieć, trzeba mieć inteligencje nieco powyżej poziomu gąsienicy
Ogólnie koleś sprzedawał koszulki niby na pomoc zwierzętom.
Link: adsavvy#org/save-our-cats-and-kittens-from-fishermen-or-how-to-make-lots-of-money-online-as-a-liar/
Zamiast # dajta kropkę.
- nie krzywdzi chociaż może
Ponadto
- miarą człowieczeństwa jest to jak postępujemy ze zwierzętami - wiedzieli o tym już starożytni!
Pizdy z was a nie sadole jak płaczecie przy zabijaniu zwierząt, no tak, słodkie kotki zabijają ;33333 takie sweet kiciuszki ;33333 :***** :3:3;3;3:8 jak można to som kotki, jebać ludzi to kurwy huje pizdy, kotki 3< jestem sadolem kurwa, ale kotki 3< ;33333 miau miau mrr ;333
Ssij pałe, wąchaj jaja pierdolony geriatryku. Zapewne mieszkasz z matką, jeździsz matizem i walisz gruche przy hentai niedomyty oblechu.
kotów nigdy nie szkoda to najwieksze skurwysyny wsród zwierząt[/quote
Człowiek jak by nie patrzyć też jest zwierzakiem, tylko sto razy gorszym skurwysynem. Jako jedyny zabija dla przyjemności, w imię boga i zeżre takie rzeczy której nawet świnia albo szczur nie ruszą. Także nie pierdol o kotach, bo każdy kot ma swój charakter i jest inny, tak samo jak pies, małpa, hipopotam czy menda.
makaveli1995 napisał/a:kotów nigdy nie szkoda to najwieksze skurwysyny wsród zwierząt[/quote
Człowiek jak by nie patrzyć też jest zwierzakiem, tylko sto razy gorszym skurwysynem. Jako jedyny zabija dla przyjemności, w imię boga i zeżre takie rzeczy której nawet świnia albo szczur nie ruszą. Także nie pierdol o kotach, bo każdy kot ma swój charakter i jest inny, tak samo jak pies, małpa, hipopotam czy menda.
Jako jedyny zabija dla przyjemności
Chyba Cię pojebało
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów