18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:42
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne
Żywe koty jako przynęta na rekiny.
t................� • 2014-12-14, 1:28
Żywe, małe, słodziuśkie, milusie kotusie jako przynęta dla rekina pozdrawiam wszystkich turbozjebów typu: "na człowieka cierpiącego i krojonego mogę patrzeć godzinami do obiadu ale jak widzę cierpiącego zwierzaczka to "
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
lalak 2014-12-14, 21:31
nareszcie koty sie do czegoś przydały
Zgłoś
Hvsarz 2014-12-14, 22:47 1
Ale już sam tekst drogi autorze mówi dlaczego nie tylko ja wolę oglądać masakrowane zjeby twojego pokroju niż niewinne istoty.
Skurwiel na cierpienie zasługuje, a kot komu coś zrobił? Takim chujem jak człowiek, nie jest żadne zwierze.
Ale, żeby cokolwiek zrozumieć, trzeba mieć inteligencje nieco powyżej poziomu gąsienicy
Zgłoś
sev_sax 2014-12-15, 10:42
Poszukałem trochę info, film uważany za fake.

Ogólnie koleś sprzedawał koszulki niby na pomoc zwierzętom.

Link: adsavvy#org/save-our-cats-and-kittens-from-fishermen-or-how-to-make-lots-of-money-online-as-a-liar/

Zamiast # dajta kropkę.
Zgłoś
zip0 2014-12-15, 11:04
@up właśnie też coś mi tu pachnie nieźle skleconym fejkiem. A kociak zupełnie jak mój. Będę mu pokazywał, jak będą myszy w mieszkaniu, jako filmik motywacyjny. Jak na razie przynosi 1 - 3 dziennie, więc jest git.
Zgłoś
MadDave 2014-12-15, 16:04
Po czym poznać wartościowego człowieka?
- nie krzywdzi chociaż może
Ponadto
- miarą człowieczeństwa jest to jak postępujemy ze zwierzętami - wiedzieli o tym już starożytni!
Zgłoś
drfu 2014-12-15, 18:50
Xevrrer napisał/a:

Pizdy z was a nie sadole jak płaczecie przy zabijaniu zwierząt, no tak, słodkie kotki zabijają ;33333 takie sweet kiciuszki ;33333 :***** :3:3;3;3:8 jak można to som kotki, jebać ludzi to kurwy huje pizdy, kotki 3< jestem sadolem kurwa, ale kotki 3< ;33333 miau miau mrr ;333

Ssij pałe, wąchaj jaja pierdolony geriatryku. Zapewne mieszkasz z matką, jeździsz matizem i walisz gruche przy hentai niedomyty oblechu.

Zgłoś
makaveli1995 2014-12-15, 21:34
kotów nigdy nie szkoda to najwieksze skurwysyny wsród zwierząt
Zgłoś
drfu 2014-12-16, 16:16
makaveli1995 napisał/a:

kotów nigdy nie szkoda to najwieksze skurwysyny wsród zwierząt[/quote

Człowiek jak by nie patrzyć też jest zwierzakiem, tylko sto razy gorszym skurwysynem. Jako jedyny zabija dla przyjemności, w imię boga i zeżre takie rzeczy której nawet świnia albo szczur nie ruszą. Także nie pierdol o kotach, bo każdy kot ma swój charakter i jest inny, tak samo jak pies, małpa, hipopotam czy menda.

Zgłoś
t................� 2015-02-10, 1:32
drfu napisał/a:

makaveli1995 napisał/a:

kotów nigdy nie szkoda to najwieksze skurwysyny wsród zwierząt[/quote

Człowiek jak by nie patrzyć też jest zwierzakiem, tylko sto razy gorszym skurwysynem. Jako jedyny zabija dla przyjemności, w imię boga i zeżre takie rzeczy której nawet świnia albo szczur nie ruszą. Także nie pierdol o kotach, bo każdy kot ma swój charakter i jest inny, tak samo jak pies, małpa, hipopotam czy menda.

Jako jedyny zabija dla przyjemności

Chyba Cię pojebało
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem