📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
k18t napisał/a:
żeby je przeczytać geniuszu
serio? Myślałem, że napisy się je, a nie czyta.
Chodzi mi o to "geniuszu", że mogli normalne dać te napisy, jak w filmach, a nie jakieś kolorowe pstrokate i przeszkadzające w oglądaniu.
czemu walenie (01:15) w takich sytuacjach nie reaguja jak normalny czlowiek ? opasle gowno ledwo wzdrygnelo, sadzac po reakcji "takie cos" jest pozbawione podstawowej cechy przetrwania zywego organizmu albo od tej wieprzowiny zaczelo myslec jak swinia w rzezni
PepsiQ napisał/a:
Bo to chory, żałosny i prymitywny Kraj!!!!!
Nigdy nie potrafię zrozumieć podłoża takich postów. Tak postępując na pewno go nie zmienisz na lepsze. W czym jesteśmy kurwa gorsi Co? potrafisz mi, to wytłumaczyć? Tym, że nie urodziliśmy się w czasach świetności? To rób tak, żeby było lepiej. Jak nie dla nas, to przyszłych pokoleń. A, zanim zaczniesz szczekać. Pomyśl wcześniej o tym, ile łez i krwi wsiąkło w tą ziemie żebyś mógł, to napisać.
aha
" Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości. "
Terry Pratchett
PepsiQ napisał/a:
Po prostu powiedz, że jesteś ciotą i wypierdalaj.
WPR napisał/a:
Nigdy nie potrafię zrozumieć podłoża takich postów. Tak postępując na pewno go nie zmienisz na lepsze. W czym jesteśmy kurwa gorsi Co? potrafisz mi, to wytłumaczyć? Tym, że nie urodziliśmy się w czasach świetności? To rób tak, żeby było lepiej. Jak nie dla nas, to przyszłych pokoleń. A, zanim zaczniesz szczekać. Pomyśl wcześniej o tym, ile łez i krwi wsiąkło w tą ziemie żebyś mógł, to napisać.
Terry Pratchett
Ja ci powiem w czym jesteśmy gorsi. W wysokości świadczeń socjalnych i to dlatego tacy sfrustrowani nieudacznicy jak PepsiQ, którzy w innym kraju opierdalali by się i żyli na socjalu tak narzekają na Polskę.
PepsiQ napisał/a:
nie pasi to wyjedź w pizdu tyle ciołów i darmozjadów mniej jedź walczyc o UK
prawie jak czapka niewidka, zakladam i cisne bede z innych heh
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów