📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:35
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
widac od razu, ze polacy odwazny narod. u hamburgerow tak zrobili to tam kazdy darl ryja i spierdalal jak pojebany. tutaj co najwzyej: "o jezus". btw, bardzo religijni jestesmy xD
wszystkie kucharki mówią " O JEZU ! " obczajcie
Kurwa w dupach się przewraca żeby jakiś asfalt straszył ludzi... Kaganiec na ryj i niech się prezentuję jako świeży towar.
W 1:55 mogła się bardziej schylić
czemu wszyscy "jezu!" "jezus!!" "jezus maria" "jezu!" :|
jebane kurwy po galerii w niedziele o 11 chodzą, a do kościoła to nichuja.
jebane kurwy po galerii w niedziele o 11 chodzą, a do kościoła to nichuja.
0:52 GINGER ALARM!!! Szykować piec!
Ale jakiegoś pizdusia ubrali w ten kostium.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów