Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 57 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:56
0,7 litra w 35 sekund i to w Polsce!
b................1 • 2011-03-15, 23:15
Rosjanie mieli swojego studenta, teraz my mamy Polaka! 0,7 litra durczkiem w 35 sekund!

Z tego co wiem przeżył to
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
T................n 2011-08-15, 13:57
Kiedy pogrzeb wątroby ?
Zgłoś
S................1 2011-09-05, 15:16
ja tak obrabiam 1oo ale to nie to samo co 0,7 czystej ale widać ze do polaków należy rekord w spożywaniu alkoholu... Krótko mówiąc polski student to dobry student...
Zgłoś
Krzychutk2 2011-09-20, 15:39
Ravager napisał/a:

Ej, kurwa, to musi być fejk. 0,7 i idzie wyprostowany, nie zatacza się, nie rzyga...
Chociaż kiedyś słyszałem plote - może to tylko urban legend - że pół szklanki oleju roślinnego wypite przed chlańskiem zwiększa Twoje możliwości pijackie. Alkohol wchłania się wtedy wolniej i przedostaje się do krwiobiegu stopniowo, co osłabia intensywność efektu kapy.

alkohol zaczyna działać bodajże dopiero po 6 minutach... sam kiedyś zrobiłem hejnał (oprużnienie flachy na raz) ale z 0.5, jakieś 10 min po wypiciu położyłem sie spać i obudziłem po 14 godzinach z masakrycznym bólem dekla, osobiście polecam chociaż raz w życiu przeżyć coś takiego więc chwile po wychlaniu to normalne że koles jeszcze idzie prosto
Zgłoś
stefanosik 2011-09-21, 22:39
'klękajcie narody' :DDD
Zgłoś
puszekxd 2011-09-22, 16:10
he osoby które piszą że powinien od razu paść ipt... po tym to chyba nigdy nić nie piły (piana z piwa taty się nie liczy!!)
alko nie sieka cie od razu -.- trzeba chwilkę poczekać...
Zgłoś
Czarna94 2011-09-24, 23:13
Szacunek dla pijącego ! mnie skręcało na sam widok ;D ja to bym się chyba po pół butelki porzygała
Zgłoś
p................8 2011-09-26, 23:24
Ja będąc na studiach po kilku piwach wypiłem 0,5 l z gwinta w około 20 sekund jednym duszkiem.
Następnego dnia poszedłem na 11 na egzamin z psychologi i go zdałem.
Zgłoś
Corey_09 2011-10-01, 17:10 1
a ja bym mu zamiast wody dla żartu dal na zapoje druga flache ;P
Zgłoś
D................a 2011-10-22, 16:52
Lubię to jako 666 osoba. Dobrze Jest Ale koleś też dalej radę
Zgłoś
S................2 2011-11-07, 21:22
Witam,
ja zrobiłem konto na sadistic.pl by napisać że ten typ jest mistrzem..
0,7 litra w 35 sekund sam na hejnał..
jedno mnie zastanawia czy on po tym żyje..
Zgłoś
p................1 2012-01-04, 18:14
kolega który w filmiku stoi z browarem: "pić piwo na melanżu to jak pierdolić w gumie"
Zgłoś
O................z 2012-02-20, 21:21
A ja specjalnie założyłam konto, żeby zapytać, czy gość ma dziewczynę...
Zgłoś
Grzemot 2012-04-12, 12:22
Ozzieldz napisał/a:

A ja specjalnie założyłam konto, żeby zapytać, czy gość ma dziewczynę...

Bo wypił szybko flache? Ciekawy musisz mieć charakter i skomplikowaną osobowość...
Zgłoś
chris12221 2012-11-10, 3:52
Nie liczy sie bo popił...
Zgłoś
ska 2013-03-19, 0:10
Też tak kiedyś zrobiłem za młodu ale 0,5. Po 40 minutach urwał mi sie film a z opowieści ponoć dalej rzygalem niż srałem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem