Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 41 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2 minuty temu
0,7 litra w 35 sekund i to w Polsce!
b................1 • 2011-03-15, 23:15
Rosjanie mieli swojego studenta, teraz my mamy Polaka! 0,7 litra durczkiem w 35 sekund!

Z tego co wiem przeżył to
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dnb 2011-03-16, 21:23 9
Pewnie po wszystkim poklepał się po wątrobie i powiedział "lubisz to suko !"
Zgłoś
Grzemot 2011-03-16, 21:32 1
Ja myślałem że to będzie pił ten pan co na początku trzyma flache, a tu taki niepozorniak 0_o
Powinno być jeszcze jedno ujęcie tak po pol godziny
Respect za odwagę, wyczyn, opanowanie i 'durczka'
Zgłoś
Fakerę 2011-03-16, 21:38 2
Nie no chwała mu za to Ale ciekawe jak długo jeszcze stał, pewnie odleciał po 20 minutach jak młodzik Tak w ogóle koleś w tle zapierdala Reedsa? Na jego miejscu bym się z tym schował...
Zgłoś
GęsiorSB 2011-03-16, 21:51 2
piter_praga napisał/a:

Może powiem o swoich doświadczeniach w tym temacie. Otóż kiedy miałem 17 lat, już w stanie mocnego upojenia alkoholowego założyłem się z kumplami o 50 zł że wypiję 0.5 litra duszkiem. Jak powiedziałem tak zrobiłem. To był duży błąd. Pamiętam że była zima, a ja siedziałem na murku i w pewnym momencie przewróciłem się na plecy i w połowie urwał mi się film. Kumple uznali że należy mnie zanieść do domu, dobrze że to było niedaleko. Kiedy już znajdowałem się w mieszkaniu straciłem przytomność i dostałem wstrząsu anafilaktycznego. Dziadek który był w domu wezwał pogotowie. W karetce straciłem oddech i moje serce przestawało bić aż trzy razy, przez co byłem reanimowany. Lekarze dawali 50% szans na przeżycie. Na szczęście mam silny organizm który sobie z tym poradził. Mam też wielkie szczęście że żyję, więc nikomu nie polecam tego typu zakładów, bo można skończyć wąchając kwiatki od spodu.

a kierowca i pasażerowie bili brawo?
Zgłoś
PiotreH 2011-03-16, 22:00
1.14- "Zabiliśmy go"
True, true ...
Zgłoś
StaraSzafa 2011-03-16, 22:04 1
no to się chłopak załatwił by sie pokazać... - za dobrych czasów nie takie rzeczy sie robiło - ale wtedy to był czas na to by budzić się w rowach i iść na poranne piwo - teraz to chuj!

ps: nie polecam spirytu popijanego piwem - walnąłem szklankę i po pięciu minutach mnie nie było.
Zgłoś
Kmil69 2011-03-16, 22:05
Podziwiam, oddaje hołd i trzymam kciuki za pijącego i jego wątrobe!!!
Zgłoś
Tsatsulow 2011-03-16, 23:00
Flushingflash napisał/a:

Nie no chwała mu za to Ale ciekawe jak długo jeszcze stał, pewnie odleciał po 20 minutach jak młodzik Tak w ogóle koleś w tle zapierdala Reedsa? Na jego miejscu bym się z tym schował...

Co ty chcesz od redsa? Zajebisty na kaca:D
Zgłoś
stilghard 2011-03-17, 1:16 1
Żołądkowa De Lux z gwinta przypomina mi bliskie spotkanie twarzy z polbrukiem...
Zgłoś
mk1981 2011-03-17, 18:54
sawbur napisał/a:

Teraz jest szef. Mówi "nie świećcie mi po oczach" i wszyscy wyłączają lampy z telefonów; mówi "podaj mi wodę" - dostaje od razu. Nawet mu kubusia chcieli dać!

Zupełnie jak techno-wiking, tylko zarost trochę rzadszy
Zgłoś
bahama_mama 2011-03-27, 0:09
Moze wkoncu to Polska bedzie bardziej kojarzona z wódką niż Rosja po takich wyczynach
Zgłoś
X................8 2011-03-30, 1:30
Klapki Mojżesza napisał/a:

Bez kitu wyczynem jest przeżycie takiego czegoś. Kumpel mojego ziomka tak się założył i wypił połówkę naraz, ale zmarł parę godzin później.

Ale zmarł szczęśliwy
Zgłoś
Aikenlól 2011-04-14, 22:47
"te twoje osiem kieliszków to jest CHUJ!"
Zgłoś
DinAlt 2011-05-06, 20:39
Chyba juz nie chciało mu się siedziec na imprezce...
Zgłoś
w................x 2011-05-07, 23:58
Do wszystkich którzy chcą wiedzieć co wydarzyło się potem (obalając wszystkie plotki):
Kolega oczywiście przeżył i ma się bardzo dobrze! Zakład był przegrany, bo niestety wymiotował w ciągu dwóch godzin jakie miał na to przeznaczone. Kolega był przytomny cały czas, kontaktował, wygłupiał się i po godzinie na własnych nogach doszedł do domu. Rano o 9.30 wstał, a o 17 widziano go zdrowego i całego.

opis filmiku z yt "0,7 w 35 sekund. Kurczak w akcji!! "
jeżeli to prawda to ja nie wiem jakie on ma zdrowie...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem