Z tego co wiem przeżył to
Z tego co wiem przeżył to
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Powinno być jeszcze jedno ujęcie tak po pol godziny
Respect za odwagę, wyczyn, opanowanie i 'durczka'
Może powiem o swoich doświadczeniach w tym temacie. Otóż kiedy miałem 17 lat, już w stanie mocnego upojenia alkoholowego założyłem się z kumplami o 50 zł że wypiję 0.5 litra duszkiem. Jak powiedziałem tak zrobiłem. To był duży błąd. Pamiętam że była zima, a ja siedziałem na murku i w pewnym momencie przewróciłem się na plecy i w połowie urwał mi się film. Kumple uznali że należy mnie zanieść do domu, dobrze że to było niedaleko. Kiedy już znajdowałem się w mieszkaniu straciłem przytomność i dostałem wstrząsu anafilaktycznego. Dziadek który był w domu wezwał pogotowie. W karetce straciłem oddech i moje serce przestawało bić aż trzy razy, przez co byłem reanimowany. Lekarze dawali 50% szans na przeżycie. Na szczęście mam silny organizm który sobie z tym poradził. Mam też wielkie szczęście że żyję, więc nikomu nie polecam tego typu zakładów, bo można skończyć wąchając kwiatki od spodu.
a kierowca i pasażerowie bili brawo?
ps: nie polecam spirytu popijanego piwem - walnąłem szklankę i po pięciu minutach mnie nie było.
Nie no chwała mu za to Ale ciekawe jak długo jeszcze stał, pewnie odleciał po 20 minutach jak młodzik Tak w ogóle koleś w tle zapierdala Reedsa? Na jego miejscu bym się z tym schował...
Co ty chcesz od redsa? Zajebisty na kaca:D
Teraz jest szef. Mówi "nie świećcie mi po oczach" i wszyscy wyłączają lampy z telefonów; mówi "podaj mi wodę" - dostaje od razu. Nawet mu kubusia chcieli dać!
Zupełnie jak techno-wiking, tylko zarost trochę rzadszy
Bez kitu wyczynem jest przeżycie takiego czegoś. Kumpel mojego ziomka tak się założył i wypił połówkę naraz, ale zmarł parę godzin później.
Ale zmarł szczęśliwy
Kolega oczywiście przeżył i ma się bardzo dobrze! Zakład był przegrany, bo niestety wymiotował w ciągu dwóch godzin jakie miał na to przeznaczone. Kolega był przytomny cały czas, kontaktował, wygłupiał się i po godzinie na własnych nogach doszedł do domu. Rano o 9.30 wstał, a o 17 widziano go zdrowego i całego.
opis filmiku z yt "0,7 w 35 sekund. Kurczak w akcji!! "
jeżeli to prawda to ja nie wiem jakie on ma zdrowie...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów