Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:31
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:59
0,7 litra w 35 sekund i to w Polsce!
b................1 • 2011-03-15, 23:15
Rosjanie mieli swojego studenta, teraz my mamy Polaka! 0,7 litra durczkiem w 35 sekund!

Z tego co wiem przeżył to
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
k................l 2011-03-16, 12:12
"Teraz Polska"
Zgłoś
s................e 2011-03-16, 12:13 8
Piękne.. Takich powinno się chować na Wawelu..
Zgłoś
Kooron 2011-03-16, 12:14 3
" Kasia te twoje 8 kieliszków to jest huj "
Zgłoś
Marian Paździoch 2011-03-16, 12:41 5
cipa - popił
Zgłoś
boski_adonis 2011-03-16, 12:44
Jestem dumny z niego jak i wy wszyscy, pewnie nic by w życiu nie osiągnął a tak to ma co wpisać do CV !
Zgłoś
kamil666000 2011-03-16, 13:06
Dla mnie wyczynem bylo by przepijac ta czysta gazowana woda mineralna <zygi>
Zgłoś
wexors 2011-03-16, 13:25 1
Ravager napisał/a:

Ej, kurwa, to musi być fejk. 0,7 i idzie wyprostowany, nie zatacza się, nie rzyga...
Chociaż kiedyś słyszałem plote - może to tylko urban legend - że pół szklanki oleju roślinnego wypite przed chlańskiem zwiększa Twoje możliwości pijackie. Alkohol wchłania się wtedy wolniej i przedostaje się do krwiobiegu stopniowo, co osłabia intensywność efektu kapy.

jak ci mama pozwoli wreszcie wypic to sie dowiesz że nie upijasz się odrazu po wypicu. Jednak fakt że nie rzygnął jest pełen podziwu bo mnie skręcało od samego patrzenia

co do szklanki oleju to fakt, tylko że :
- połknij najpierw szklankę oleju
- w pewnym momencie olej traci swoje lecznicze zdolności i jeśłi nie piłeś z głową to cie scina momentalnie
- na drugi dzień masz mega kaca
Zgłoś
a................0 2011-03-16, 14:36
czy wstawiający wie, co się z tym bohaterem później stało? chyba nie tylko ja chciałbym to wiedzieć, a na hardzie nie znalazłem kontynuacji
Zgłoś
C................6 2011-03-16, 16:34
co tu dużo mówić, jest moim idolem i chcę mieć jego autograf !!!
Zgłoś
Takeda 2011-03-16, 16:38 1
Od razu przypomina mi się mój półmetek, na którym po raz pierwszy byłem sam na sam z całą połówką. Oczywiście otworzyłem ją zaraz po wbiciu, czyli gdzieś tak o 19.00. Jako że nudnawo było, to zacząłem sobie ochoczo polewać, jednak stwierdziłem że coś mi nie uderza i osuszyłem całą flaszkę w przeciągu 10 minut (taki hardkorowy jak ten gość na filmiku to ja nie jestem). Już lekko podlany, wskoczyłem na parkiet, poskakałem chwilkę, wyszedłem na taras pooddychać świeżym powietrzem i... film mi się urwał, nawet nie wiem w którym momencie. Mózg mi się włączył z powrotem o 2.00, gdy impreza miała się już ku końcowi, chyba nie muszę pisać w jakim stanie się znajdowałem... Dlatego z jednej strony mam szacun dla takich ludzi jak ten koleś na filmiku, ale z drugiej strony żal mi ich, gdy sobie pomyślę co stanie się z nimi za chwilę.
Zgłoś
piwko6 2011-03-16, 17:12 2
Nasuwa mi się jedno pytanie : o co był zakład?
Jeśli założył się z tą laską że da mu dupy w zamian to myśle że warto było haha
widzieliście jaka była poirytowana ^_^
Zgłoś
Hasacz8 2011-03-16, 18:07
38 sekund a nie 35
Zgłoś
piter_praga 2011-03-16, 18:44 9
Może powiem o swoich doświadczeniach w tym temacie. Otóż kiedy miałem 17 lat, już w stanie mocnego upojenia alkoholowego założyłem się z kumplami o 50 zł że wypiję 0.5 litra duszkiem. Jak powiedziałem tak zrobiłem. To był duży błąd. Pamiętam że była zima, a ja siedziałem na murku i w pewnym momencie przewróciłem się na plecy i w połowie urwał mi się film. Kumple uznali że należy mnie zanieść do domu, dobrze że to było niedaleko. Kiedy już znajdowałem się w mieszkaniu straciłem przytomność i dostałem wstrząsu anafilaktycznego. Dziadek który był w domu wezwał pogotowie. W karetce straciłem oddech i moje serce przestawało bić aż trzy razy, przez co byłem reanimowany. Lekarze dawali 50% szans na przeżycie. Na szczęście mam silny organizm który sobie z tym poradził. Mam też wielkie szczęście że żyję, więc nikomu nie polecam tego typu zakładów, bo można skończyć wąchając kwiatki od spodu.
Zgłoś
trunks6666 2011-03-16, 19:34 1
- może kubusia chcesz popić?
- co ty tu robisz? wypierdalaj do kuchni ;d
Zgłoś
w................a 2011-03-16, 21:22 2
"dobry aparat (...)"
faba napisał/a:

Telefonem było kręcone xD

Inteligencją nie grzeszysz!
Jemu nie chodziło o urządzenie, którym nagrywano!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem