📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
mikEWrona napisał/a:
Przeciez ten pajac w ogole gadry nie trzymal nie wiem co on chcial zrobic
pewnie to...(dla niecierpliwych od 2:00)
warto wspomniec ze czarnuch byl wtedy jednym z lepszych stojkowiczow(jak nie najlepszym;P) w organizacji WEC ktore potem zostalo wchloniete przez ufc, dzieki czemu irokez stal sie jednym z 2 polskich polakow walczacych w ufc. jeszcze taka ciekawostka: chodza sluchy, ze z macka jest taki napierdalacz, ze az koledzy z klubu nie chca sie z nim sparowac mimo, ze wazy mniej niz 80 kg, a w klubie ma ladnych konkretow jako, ze trenuje w berserkers team szczecin, jednym z najlepszch(a chyba najlepszym obecnie:P) w polsce.
co prawda tutaj przekozaczyl:D za bardzo andersona silve chcial z siebie robic, ale to nie zmienia faktu, ze jakby chcial ci zrobic krzywde, to bys juz chyba wieksze szanse z rozpedzona ciezarowka mial
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
up
Zgodzę się Nie wątpię w jego umiejętność i zapewne by tak było Aczkolwiek uważam, że no miał pecha i poległ dość śmiesznie przez własne kozaczenie;] Więc internetowe gimbusowo podobne napinacze nie stękać, tylko się pobrechtać, lekcje odrobić i spać
Zgodzę się Nie wątpię w jego umiejętność i zapewne by tak było Aczkolwiek uważam, że no miał pecha i poległ dość śmiesznie przez własne kozaczenie;] Więc internetowe gimbusowo podobne napinacze nie stękać, tylko się pobrechtać, lekcje odrobić i spać
mikEWrona napisał/a:
Przeciez ten pajac w ogole gadry nie trzymal nie wiem co on chcial zrobic
Ja pierdole, komentator przecież nawet mówił, że Jewtuszko do MMA wnosi Muay Thai - a w MT tak wygląda ''garda'' -.-
Cytat:
W sumie to tylko walka Pudziana z Thomsonem była jedyną chujową na tej gali, nawet cyrk jaki zrobił thompson po walce nie pomogło. Na szczęście na koniec dali piękną walkę Khalidova. Jest gość przechujem.
Chyba raczej jaki cyrk odjebali sędziowie...
Wjechał wozem strażackim, wyjeżdżał już karetką.
kaaziuu napisał/a:
padł jak "zaczarowany OUEK" hahaha hardkorowy ouek
Zawsze jarasz się ze swoich kawałów?
W końcu kogoś zdenerwujesz takimi dowcipami i spojrzy na Ciebie groźniej niż zwykle!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów