📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Kamel to chyba bedzie nastepny przeciwnik Najmana, jzu obserwuje i szykuje taktyke
mariusz przekręt przekrętowski
W sumie to tylko walka Pudziana z Thomsonem była jedyną chujową na tej gali, nawet cyrk jaki zrobił thompson po walce nie pomogło. Na szczęście na koniec dali piękną walkę Khalidova. Jest gość przechujem.
tak sie napinacie a sami byscie padli po 2 sekundach walki z najmanem
Najpierw wszyscy krzyczą "Irokez,Irokez" dostał w ryja a publika się cieszy
Bede to powtarzal w kolko. Cale te ksw to jakas durna komedia, ustawiaja zawodnika z pacholem i robia tandetne widowisko trzepiac na tym grube miliony.
KSW-Kupię, Sprzedam Walkę. Albo Koniec Sportów Walki;)
Przeciez ten pajac w ogole gadry nie trzymal nie wiem co on chcial zrobic
Życzę każdemu szydzącemu z Irokeza popularności i uwielbienia, jakie ma Najman na galach. Nawet nie wspominam o odwadze stanięcia naprzeciw Niego w ringu, bo pampersy dla dorosłych są drogie, a kieszonkowe od rodziców małe, niestety.
Wszyscy pierdolicie, żaden z Was nie zrobi durnych 40 pompek bez rozkładania ich na 10 serii. Komentatorzy zza klawiatury, w dupę trącani!
Wszyscy pierdolicie, żaden z Was nie zrobi durnych 40 pompek bez rozkładania ich na 10 serii. Komentatorzy zza klawiatury, w dupę trącani!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów