📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
xiro napisał/a:
ten nowy program to the grand tour, nadawany jest juz 2 lata
niepotrzebnie sami sobie robią konkurencję. Mogli zrobic drugi program inny. Bo tak to jest topgear 1 i 2.
za szkalowanie Poloneza ten angielski "dżentelmen" i jego koledzy mają zakaz wstępu na ekran mojego odbiornika tv.
Młodzi jesteście, to i starych powiedzonek nie znacie.
Narzekanie na poloneza to jak kochanie prostytutki.
Prostytutkę się rżnie, a na poloneza się klnie.
Narzekanie podmienić na szkalowanie i masz odpowiedź, @powyższy.
Narzekanie na poloneza to jak kochanie prostytutki.
Prostytutkę się rżnie, a na poloneza się klnie.
Narzekanie podmienić na szkalowanie i masz odpowiedź, @powyższy.
~.......... napisał/a:
niepotrzebnie sami sobie robią konkurencję. Mogli zrobic drugi program inny. Bo tak to jest topgear 1 i 2.
to nie jest konkurencyjny program dla nich samych, zostali że tak to określę wydaleni z BBC co spowodowało do podpisania współpracy z Amazon i.... nowy program
"co przyczyniło się do podpisania" miałem napisać, ale wyszło jak wyszło
Hammond: Chłopaki
Czy wiecie, że mój samochód ma tylko jedno miejsce w standardzie?
May: Naprawdę?
Clarkson: Co?
Hammond: Standardowo dostajesz jedno miejsce w Demonie (Dodge Challenger SRT).
Opcjonalnie możesz zdecydować się na włożenie dodatkowych siedzeń za dolara.
May: Które miejsce są standardowo montowane?
HA HA HA... boki zrywać
Czy wiecie, że mój samochód ma tylko jedno miejsce w standardzie?
May: Naprawdę?
Clarkson: Co?
Hammond: Standardowo dostajesz jedno miejsce w Demonie (Dodge Challenger SRT).
Opcjonalnie możesz zdecydować się na włożenie dodatkowych siedzeń za dolara.
May: Które miejsce są standardowo montowane?
HA HA HA... boki zrywać
picasso1974 napisał/a:
to nie jest konkurencyjny program dla nich samych, zostali że tak to określę wydaleni z BBC co spowodowało do podpisania współpracy z Amazon i.... nowy program
"co przyczyniło się do podpisania" miałem napisać, ale wyszło jak wyszło
przecież dalej leci top gear. Masz złe informacje kolego
~.......... napisał/a:
przecież dalej leci top gear. Masz złe informacje kolego
Powtórki,powtórki,powtórki ....
A ten z nową obsadą,to kant chuja potrzaskać.
Nowe serie Top Gear to syf, kiła i kutas na cały monitor, nawet ściągnięcie LeBlanca gówno im pomogło. Sami postawili na sobie krzyżyk, tępe chuje z BBC
Chuj w dupę amebom co wywyższają się nad ludzi którzy nie znają angielskiego, zeby nadać swojej marnej egzystencji minimalnej wwartości.
Ps Autor zna angielski ale mimo tego widać po jego komentarzach, ze to jakiś imbecyl.
Ps Autor zna angielski ale mimo tego widać po jego komentarzach, ze to jakiś imbecyl.
kolosasz napisał/a:
za szkalowanie Poloneza ten angielski "dżentelmen" i jego koledzy mają zakaz wstępu na ekran mojego odbiornika tv.
Szkalowanie Pierdoloneza to nie tylko przyjemność ale i obowiązek
GT jest niedopracowane być może ma syndrom wcześniaka,
eboladrome spoko tor, tylko kierowca z USA to palant a wg zwiastunu znaleźli stiga pod kartonem.
wyzwania, to już nie to samo typu masz 1k funtów -zbuduj amfibię i przepłyń kanał. kup terenówkę i przejedź amazonię, czy kup combi i znajdź źródło nilu tu kupili buggy i jeździli bez celu i specjale są jakieś takie bez polotu.
nowego "top gear" z tym rudym pajacem, kolesiem który uważa się za aktora i jakiegoś nigleta nawet nie oglądałem a moja reakcja na to wyglądała mniej więcej jak clarksona gdy to oglądał
nowy odcinek z kolumbii który właśnie oglądam jest dziwny tu panda, wrangler i jakiś monster truck, ciężko się ogląda ale jak mus to mus :v
eboladrome spoko tor, tylko kierowca z USA to palant a wg zwiastunu znaleźli stiga pod kartonem.
wyzwania, to już nie to samo typu masz 1k funtów -zbuduj amfibię i przepłyń kanał. kup terenówkę i przejedź amazonię, czy kup combi i znajdź źródło nilu tu kupili buggy i jeździli bez celu i specjale są jakieś takie bez polotu.
nowego "top gear" z tym rudym pajacem, kolesiem który uważa się za aktora i jakiegoś nigleta nawet nie oglądałem a moja reakcja na to wyglądała mniej więcej jak clarksona gdy to oglądał
nowy odcinek z kolumbii który właśnie oglądam jest dziwny tu panda, wrangler i jakiś monster truck, ciężko się ogląda ale jak mus to mus :v
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów