18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 35 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
1 siedzenie
~Velture • 2019-01-25, 9:53
Ekipa top gear w jakimś nowym programie.

Angielski na poziomie ameby wymagany.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
xiro 2019-01-25, 10:23 18
ten nowy program to the grand tour, nadawany jest juz 2 lata
Zgłoś
~Velture 2019-01-25, 10:37
xiro napisał/a:

ten nowy program to the grand tour, nadawany jest juz 2 lata

niepotrzebnie sami sobie robią konkurencję. Mogli zrobic drugi program inny. Bo tak to jest topgear 1 i 2.
Zgłoś
kolosasz 2019-01-25, 10:48 7
za szkalowanie Poloneza ten angielski "dżentelmen" i jego koledzy mają zakaz wstępu na ekran mojego odbiornika tv.

Zgłoś
C................n 2019-01-25, 11:47 7
Młodzi jesteście, to i starych powiedzonek nie znacie.

Narzekanie na poloneza to jak kochanie prostytutki.

Prostytutkę się rżnie, a na poloneza się klnie.

Narzekanie podmienić na szkalowanie i masz odpowiedź, @powyższy.
Zgłoś
b0r000 2019-01-25, 12:17 2
May jak zwykle zadaje ważne pytanie
Zgłoś
picasso1974 2019-01-25, 12:57 1
~.......... napisał/a:

niepotrzebnie sami sobie robią konkurencję. Mogli zrobic drugi program inny. Bo tak to jest topgear 1 i 2.

to nie jest konkurencyjny program dla nich samych, zostali że tak to określę wydaleni z BBC co spowodowało do podpisania współpracy z Amazon i.... nowy program

"co przyczyniło się do podpisania" miałem napisać, ale wyszło jak wyszło
Zgłoś
Imnotnew 2019-01-25, 12:59 26
Hammond: Chłopaki
Czy wiecie, że mój samochód ma tylko jedno miejsce w standardzie?

May: Naprawdę?

Clarkson: Co?

Hammond: Standardowo dostajesz jedno miejsce w Demonie (Dodge Challenger SRT).
Opcjonalnie możesz zdecydować się na włożenie dodatkowych siedzeń za dolara.

May: Które miejsce są standardowo montowane?

HA HA HA... boki zrywać
Zgłoś
~Velture 2019-01-25, 13:15 1
picasso1974 napisał/a:

to nie jest konkurencyjny program dla nich samych, zostali że tak to określę wydaleni z BBC co spowodowało do podpisania współpracy z Amazon i.... nowy program
"co przyczyniło się do podpisania" miałem napisać, ale wyszło jak wyszło

przecież dalej leci top gear. Masz złe informacje kolego
Zgłoś
zwierzak30 2019-01-25, 14:30 6
~.......... napisał/a:

przecież dalej leci top gear. Masz złe informacje kolego

Powtórki,powtórki,powtórki ....

A ten z nową obsadą,to kant chuja potrzaskać.
Zgłoś
hfbnmiuytp 2019-01-25, 14:36 3
Nowe serie Top Gear to syf, kiła i kutas na cały monitor, nawet ściągnięcie LeBlanca gówno im pomogło. Sami postawili na sobie krzyżyk, tępe chuje z BBC
Zgłoś
DzidaZawodnik 2019-01-25, 15:01 2
Chuj w dupę amebom co wywyższają się nad ludzi którzy nie znają angielskiego, zeby nadać swojej marnej egzystencji minimalnej wwartości.

Ps Autor zna angielski ale mimo tego widać po jego komentarzach, ze to jakiś imbecyl.
Zgłoś
~Velture 2019-01-25, 15:39
@up
Uhu dupcia zapiekła mocno bo w szkole uczyć się nie chciało
Zgłoś
Demooshful 2019-01-25, 15:55 1
kolosasz napisał/a:

za szkalowanie Poloneza ten angielski "dżentelmen" i jego koledzy mają zakaz wstępu na ekran mojego odbiornika tv.

Szkalowanie Pierdoloneza to nie tylko przyjemność ale i obowiązek
Zgłoś
Dr0mg 2019-01-25, 16:11
GT jest niedopracowane być może ma syndrom wcześniaka,
eboladrome spoko tor, tylko kierowca z USA to palant a wg zwiastunu znaleźli stiga pod kartonem.
wyzwania, to już nie to samo typu masz 1k funtów -zbuduj amfibię i przepłyń kanał. kup terenówkę i przejedź amazonię, czy kup combi i znajdź źródło nilu tu kupili buggy i jeździli bez celu i specjale są jakieś takie bez polotu.
nowego "top gear" z tym rudym pajacem, kolesiem który uważa się za aktora i jakiegoś nigleta nawet nie oglądałem a moja reakcja na to wyglądała mniej więcej jak clarksona gdy to oglądał
nowy odcinek z kolumbii który właśnie oglądam jest dziwny tu panda, wrangler i jakiś monster truck, ciężko się ogląda ale jak mus to mus :v
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem