📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Szyc chyba do nowego filmu startuje
Alban, ty sie nie wypowiadaj na tematy, o których nie masz pojęcia, bo się ośmieszasz. A druga sprawa, to pisze się 1 sierpnia, bo 1 sierpień to był daaaaaaawno temu, kiedy człowiek wymyślił sierpień, panie ekspercie.
Podobnego gościa widziałem ostatnio na plaży
Włożył sobie szyszki w uszy i wpierdalał piasek
Wszystko ku uciesze setek plażowiczów
Włożył sobie szyszki w uszy i wpierdalał piasek
Wszystko ku uciesze setek plażowiczów
ja obstawiam szałwię wieszczą (salvia divinorum). Nawet fajna sprawa, działa tylko jakieś 4-5 min. ale ewidentnie trzeba to walnąć bezpiecznie w domu pod nadzorem kolegi. Dostępne w tej chwili tylko na Florydzie, ale idzie zamówić przez neta. Polecam extract X40
Marihuanen jest dla skończonych zer, koniec i kropeczka.
Tak jak alkohol, kofeina, nikotyna itp. W ogóle wszystko jest dla przegrywów, lepiej się zabić.
Narkotyki dzielimy tylko na dwa rodzaje:
- legalne
- nielegalne.
I tyle...
- legalne
- nielegalne.
I tyle...
ja obstawiam szałwię wieszczą (salvia divinorum). Nawet fajna sprawa, działa tylko jakieś 4-5 min. ale ewidentnie trzeba to walnąć bezpiecznie w domu pod nadzorem kolegi. Dostępne w tej chwili tylko na Florydzie, ale idzie zamówić przez neta. Polecam extract X40
Szałwia wszędzie jest dostępna, trzeba mieć tylko kontakty. Typ na nagraniu jest po dopach a nie po szałwii, znam sie na tym. Takich ludzi widze prawie codziennie, a w pl takie zwyczajne patusowe ćpuny jak ten na nagraniu po 1 nie są odpowiednio bogate zeby kupic szalwie (sam fakt, ze wolą jebać dopki niż zioło, bo dopy tańsze już coś znaczy) a po 2 nie są odpowiednio ogarnięte żeby zamówić, no i prawdopodobnie nawet nie wiedzą, że takie coś istnieje.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów