Sympatyczna piosenka nie dla Gimb
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja tam po północy zwykle oglądam gołe baby ale jak kto woli.
O Matko już myślałem że przeglądam główną. wracam
Słowo klucz "nie dla gimb" w tym wypadku nie działa, to jest po prostu hujowe ...
że niby super piosenka bo jakiś dziad to nuci?
trumnę by sobie zaczął składać
trumnę by sobie zaczął składać
Chyba dziadek przegrał jakiś zakład.
Jak się zaczął refren "jeden z dziesięciu" już czekałem na słowa "z dziesięciu jeden" - nie pomyliłem się
Może dziadek nie śpiewa tak, że dupę urywa, ale fakt, jest taki, że "1 z 10", jest chyba jedynym teleturniejem bez wymuszanego show, bez pajacowania, a nastawiony jedynie na wiedzę uczestników.
ile on ma lat?? większość z nas nie dożyje tyle co on... a co dopiero grać w tym wieku 0_o
Jedziecie dziadka, a dziadzia ma pasję i coś tam sobie plumka rymując przy tym, a wy kurwa, że chujowe. Zrób coś lepszego łajzo jeden z drugim.
Flogger napisał/a:
Jedziecie dziadka, a dziadzia ma pasję i coś tam sobie plumka rymując przy tym, a wy kurwa, że chujowe. Zrób coś lepszego łajzo jeden z drugim.
Nie jestem muzykiem, by muzykę tworzyć. Mam wyrobiony gust muzyczny, a to weń nie trafia.
A ultrapłytki zabieg psychologiczny się udał - nie dla gimb - to gimby piwo dają.
Mówcie co chcecie, kocham ten teleturniej.
Żadnego przepychu, nagrody nie duże, a klasa i wiedza zawodników o niebo przewyższa pozostałą część telewizji. Nie wspominając o panu Tadeuszu Sznuku, który jest klasą samą w sobie i posiada ogromną wiedzę.
(Dla zainteresowanych polecam poszukać historię pracy pana Sznuka w Lecie z Radiem. Dziennikarze "koledzy" nie lubili i chcieli go usidlić ciężkimi pytaniami swojego czasu, z przeróżnych dziedzin. Pan Sznuk odpowiedział na każde z nich, uwidaczniając niewiedzę kopiących pod nim dół.)
Piwo.
Żadnego przepychu, nagrody nie duże, a klasa i wiedza zawodników o niebo przewyższa pozostałą część telewizji. Nie wspominając o panu Tadeuszu Sznuku, który jest klasą samą w sobie i posiada ogromną wiedzę.
(Dla zainteresowanych polecam poszukać historię pracy pana Sznuka w Lecie z Radiem. Dziennikarze "koledzy" nie lubili i chcieli go usidlić ciężkimi pytaniami swojego czasu, z przeróżnych dziedzin. Pan Sznuk odpowiedział na każde z nich, uwidaczniając niewiedzę kopiących pod nim dół.)
Piwo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów