Podsumował się w 6 sekund
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Tak mogła by się określić większość społeczeństwa, a nazywają się wyrafinowanie, kiedy ten gość ma tego chociaż świadomość.
Chłop pewnie tyrał pół życia by ogarnąć kurwidołek w jakim się znajduje. Nagle przychodzi ten moment, że może choć przez chwilkę błysnąć przed swoją rodziną, w końcu jest w telewizji...
Ale ma na tyle jaj i szczerości by szczerze powiedzieć co myśli o swoim życiu...
Żaden tam rolnik-freelancer i inne pizdu pizdu. Chłop po prostu wie, że zmarnował życie.
Smutne jak ostatni autobus z Sosnowca.
Chłop pewnie tyrał pół życia by ogarnąć kurwidołek w jakim się znajduje. Nagle przychodzi ten moment, że może choć przez chwilkę błysnąć przed swoją rodziną, w końcu jest w telewizji...
Ale ma na tyle jaj i szczerości by szczerze powiedzieć co myśli o swoim życiu...
Żaden tam rolnik-freelancer i inne pizdu pizdu. Chłop po prostu wie, że zmarnował życie.
Smutne jak ostatni autobus z Sosnowca.
manson__ napisał/a:
Wie może ktoś gdzie można obejrzeć archiwalne serie/odcinki?
w telewizji publicznej
ktos potrafi wskazać konkretny odcinek? Ciekawe jak chłop odpowiadał
Popieram. Skoro ktoś znalazł wycinek to zapewne wie też, z którego odcinka jest to fragment. Wie ktoś?
Gdziekolwiek idziesz, idź z całym swoim sercem.
Nie wiem czemu, ale jego opinia o sobie samym zasmuciła mnie nad wyraz.
Smutne jak ostatni autobus do Sosnowca.
up, właśnie, że zjebałeś
Lepszy nic niż rydz.."
@Rinko Zjebałeś. Ostatni DO Sosnowca, to znaczy, że jak nie wsiądziesz to już nie pojedziesz - ZAJEBIŚCIE. Ostatni Z Sosnowca, znaczy, że jak nie wsiądziesz to już zostaniesz tam do śmierci, a mama madzi będzie tańczyć na twoich zwłokach - SMUTNE.
Ciekawe czy wygrał?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów