📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
3.50 ale dobre suczitty ! dawać mi tu linka do filmu jak sie lesbią !
Czytam dziesięciodniowa i pierwsza myśl - kurwa! ktoś wrzucił na sadola filmik trwajacy 10 dni!
Costa concordia i huj
Zajebisty pomysł, wykonanie pierwsza klasa i widać w tym jakiś głębszy sens zamiast robić kolejnego spota na boisku ze sławnymi piłkarzami
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Jak w 10 dni można zwiedzić tyle miejsc na świecie i to bardzo oddalonych od siebie? Nawet latając samolotem musiałby chyba nie spać w nocy żeby zdążyć pojawić się tam gdzie był na filmiku.
Tyle kasy wziął ale na fryzjera już nie starczyło...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów