Grałbym.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Grałbym.
Zróbcie na to zbiorczy, bo już mam dosyć oglądania tego samego w każdym filmiku w jakikolwiek sposób związanym z Mortal Kombat.
@bartnik1 - co ty nigdy amigi nie miałeś? Po za tym jarać to się można po oblaniu benzyną, a gówno się słabo pali.
bartnik1 napisał/a:
Aż strach pomysleć , jak trzeba miec zryty łeb, żeby jarac sie takim gównem...
Idz grac dalej w swoje simsy.
Brakuje mi Mortal Kombat na PC Każdy pirat marzy o perełkach... tych konsolowych
Heh... Dooma też banowali bo był zbyt realistyczny. Za 10 lat będziemy się śmiać z jakości i braku realistyczności w tym filmiku.
Żałosne komentarze tego typa i wszystkie te same fatality co były w top 100 -_-"
ASP napisał/a:
@up i co z tego?
Pytał się Ciebie kto o zdanie?
Matko bosko, ileż to tych części powstało.
Ja pamiętam mk2, grane na amidze.
@Lelon to nie wąchaj swojej dupy
Numer 6 i numer 2 <3 Niemalże podnieca mnie zaciętość z jaką ta postać napierdala nogą swojego przeciwnika.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów