📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To jest niebezpieczny precedens, który może wstrząsnąć całym islamskim światem.
Rozumiem, że należy upublicznić wizerunek sprawcy jednak, jestem wstrząśnięty faktem, że w telewizji pokazano twarz ofiary. Pytam: gdzie ochrona świadków czy też poszkodowanych?
To jest kurwa kpina, prowokacja jakaś......a jednak to ośmieszenie sądu, zastanówcie się czy to jest kurwa normalne ? śmieszne jest beka, ok = ale przemyśleć to na poważnie jak już pisałem kpina. Taka sama kpina jak te kurwy od nas przyprowadziły psy do sejmu ja pierdole. Sąd, Sejm - to powinny być właśnie miejsca gdzie takie rzeczy nie powinny mieć miejsca kurwa. Idąc dalej to jest kpina z obywateli. Tak to jest jak się za dużo luzu takim bydlakom da,,,,czy to bogatym czy to biednym.....zrobią chlew, patologie kurwa, niezależnie od statusu społecznego. Ale robienie tego właśnie na TAKIM szczeblu jednoznacznie powinno równać się dymisji wypierdoleniu na zbity pysk. To nie getto.
Po pierwsze sadole to nie żaden ciapacki kraj, ale Kenia - gdzie 80 proc. to chrześcijanie. Po drugie panie z3r0c00l1337 - przeczytało się tytuł i już ból dupy, że w Polsce, co?
Stary numer z rękawica, ponoć tłumaczył się, ze pomylił swoją partnerke z kozą
xeraz napisał/a:
Po pierwsze sadole to nie żaden ciapacki kraj, ale Kenia - gdzie 80 proc. to chrześcijanie. Po drugie panie z3r0c00l1337 - przeczytało się tytuł i już ból dupy, że w Polsce, co?
Ale o co Ci chodzi ?
Jeśli koza była żoną innego ciapaka, to słusznie dostał 10 lat. Jeśli nie... To też, bo przecież oni traktują kozy na równi z kobietami :p No może z małą różnicą- kóz nie oblewają kwasem, chyba że czegoś nie wiem ?
zwierzę rucha zwierzę, więc o co im chodzi?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów