18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 22 minuty temu
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
🔥 Riddler vs Czarnuszek - teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
żmij Dzisiaj 8:47 11

Oryginał; Johnny Rebel, rzecz jasna.
Źródło tekstu- na dole.

I like sugar, and I like tea
But I don't like niggers, no siree!
There's two known things that'll make me puke
That's a hog eatin' slop, and a big, black spook

You know it, cause I show it,
Like a barn-yard rooster I crow it
And the N Double A CP
Would sure like to get a hold of nigger-hatin' me.

Roses are red, and violet's are blue
And nigger's are black, you know that's true
But they don't mind, cause what the heck
You gotta be black to get a welfare check

And I'm broke, no joke
I ain't got a nickel for a coke,
And I ain't black, you see
So Uncle Sam won't help poor nigger-hatin' me.

Jig-A-Boo, jig-a-boo, where are you?
I's here in the woodpile...watchin' you
Jig-A-Boo, jig-a-boo, come out!
No! Cause I'm scared of the white man way down South

You know it, cause I show it.
Stick your black head out and I'll blow it!
And the N Double A CP
Can't keep you away from little old nigger-hatin' me!

Mirror, mirror on the wall
Who is the blackest of them all?
A man named King, and there ain't no doubt
That he's causin' lots of trouble with his baboon mouth.

Brewin'...he's a doin'
It's caused by the trouble he's a-brewin'
And the N Double A CP
Can't win if the white men stick with nigger-hatin' me!

Hey, Mr. President! What do you say?
When are we whites gonna have our day?
The nigger's had theirs such a long, long time
I'm white, and it's time that I had mine!

You know it, cause I show it
Stick your black head out and I'll blow it!
And the N Double A CP
Can't win if the white man sticks with nigger-hatin' me

Tekst pochodzi z tekstowo.pl/piosenka,johnny_rebel,nigger_hatin__me.html
Zgłoś
turor Dzisiaj 8:51 3
Jedyne co z tego zrozumiałem to to, że białas ma konto na sdolu
Zgłoś
żmij Dzisiaj 8:54 6
turor napisał/a:

Jedyne co z tego zrozumiałem to to, że białas ma konto na sdolu

Mówi jeszcze o czarnych kanibalach i domkach z gówna w afrykańskim raju murzynów.
Zgłoś
cedrikk Dzisiaj 9:02 9
Bardzo fajna dyskusja :]
Zgłoś
Wampay Dzisiaj 9:08 6
Czarni zdają się reagować wyłącznie na stanowcze działania i zdecydowane podejście.
Zgłoś
Piterek13 Dzisiaj 9:23 14
Uwielbiam tego typu filmiki 😁
Biały jak to biały, rozmawia konkretnie podając przykłady, murzyn jedynie co może powiedzieć to to, że szybko biega 🤣
A jak mu pokazuje filmik z Afryki, że murzyni dalej budują lepianki z gówna, to aż mu się pałą styki 🤣🤣
Zgłoś
Wombat212 Dzisiaj 9:25 6
Po chuj on wgl gada z tym tępym asfaltem
Zgłoś
patmon Dzisiaj 9:27 19
Riddler Vs czarnuszek to wideo powinno być strzeżone jak oko w głowie, oby nigdy nie zginęło. Dosłownie taki materiał iście edukacyjny i jak dla mnie osobiście powinien być wyświetlany w szkołach podstawowych dla dzieci najmłodszych, następnie kilka razy w roku utrwalane przez lata szkoły do dorosłości. Wideo powinno być wyświetlane w każdym miejscu pracy i nie ważne, czy w fabryce na taśmie, czy z łopatą w dłoni kopiąc rowy budując autostrady, tak samo dla wszystkich tych którzy pracują w biurach pod krawatem, służbach mundurowych, szpitalach czy zakłamanych polityków. Masz i czytaj, jebane czarcie pomioty, czarnuchy, asfalty, murzynki Bambo, niggery jak sami na siebie wołają 🐒 🐵 🦍 🦧 są wszędzie i noszą się kurwy z wyższością i ciągłym poczuciem zapłaty dla nich, że byli w najświetniejszych czasach zwanych niewolnictwem i niech mi kurwa nikt nie mówi, że tak nie jest, bo ten Typ Jaśniepan w czapce Mikołaja rozjebał bambusa argumentami nie do przebicia, to, to powinno dostać nagrodę złotą statuetkę filmową, czy nagrodę Nobla, albo wpis do księgi Guinnessa, bo gdziekolwiek przyszły jebane małpy na gotowe tak jak mu pokazał skąd pochodzą i co potrafią zrobić i gdziekolwiek się pojawiają niosą ze sobą zło w najczystszej postaci , powinni siedzieć w tej swojej wspaniałej dżungli Afryce i mieszkać dalej w dziurze przykrytej liśćmi lub chacie z kijków bambusa lepionej z gówna i błota, tam żyć w kazirodczych zwiazkach zjadając i paląc się wzajemnie. Hatfu na ryj wszystkim miłośnikom czarnuchów 🐵🐒🦍🦧 jebać prądem i miotaczem ognia te plugawe czarcie pomioty i trzymać z dala od Ziem Polskich!!!
Zgłoś
nemroth Dzisiaj 9:34 2
Wygrać argument z osobą inteligentną, jest trudno.
Wygrać argument z osobą nie inteligentną, niemożliwe.
Zgłoś
Megatrans666 Dzisiaj 9:40 26
Zgłoś
metyoo Dzisiaj 9:46 7
szybciej biegają i są silniejsi, czyli typowy materiał na niewolnika gdyby Lincoln widział co się przez niego odjebało to kazałby się wymazać z kart historii/
Zgłoś
Kidl3r Dzisiaj 9:50 2
żmij napisał/a:

Mówi jeszcze o czarnych kanibalach i domkach z gówna w afrykańskim raju murzynów.

Mówi też że jest taki raj jak Wakanda, ale nawet czarni nie potrafią go znaleźć.
Zgłoś
Megatrans666 Dzisiaj 9:55
Kidl3r napisał/a:

Mówi też że jest taki raj jak Wakanda, ale nawet czarni nie potrafią go znaleźć.

Ja widziałem wakande... W kinie.
Zgłoś
Kidl3r Dzisiaj 9:59
Megatrans666 napisał/a:

Ja widziałem wakande... W kinie.

Dokładnie, z technicznego punktu widzenia każdy wyświetlacz nie różni się od żarówki. Więc i w żarówce możesz zobaczyć Paris Hilton jak robi Ci loda.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem