📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
🔥
Riddler vs Czarnuszek
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oryginał; Johnny Rebel, rzecz jasna.
Źródło tekstu- na dole.
I like sugar, and I like tea
But I don't like niggers, no siree!
There's two known things that'll make me puke
That's a hog eatin' slop, and a big, black spook
You know it, cause I show it,
Like a barn-yard rooster I crow it
And the N Double A CP
Would sure like to get a hold of nigger-hatin' me.
Roses are red, and violet's are blue
And nigger's are black, you know that's true
But they don't mind, cause what the heck
You gotta be black to get a welfare check
And I'm broke, no joke
I ain't got a nickel for a coke,
And I ain't black, you see
So Uncle Sam won't help poor nigger-hatin' me.
Jig-A-Boo, jig-a-boo, where are you?
I's here in the woodpile...watchin' you
Jig-A-Boo, jig-a-boo, come out!
No! Cause I'm scared of the white man way down South
You know it, cause I show it.
Stick your black head out and I'll blow it!
And the N Double A CP
Can't keep you away from little old nigger-hatin' me!
Mirror, mirror on the wall
Who is the blackest of them all?
A man named King, and there ain't no doubt
That he's causin' lots of trouble with his baboon mouth.
Brewin'...he's a doin'
It's caused by the trouble he's a-brewin'
And the N Double A CP
Can't win if the white men stick with nigger-hatin' me!
Hey, Mr. President! What do you say?
When are we whites gonna have our day?
The nigger's had theirs such a long, long time
I'm white, and it's time that I had mine!
You know it, cause I show it
Stick your black head out and I'll blow it!
And the N Double A CP
Can't win if the white man sticks with nigger-hatin' me
Tekst pochodzi z tekstowo.pl/piosenka,johnny_rebel,nigger_hatin__me.html
turor napisał/a:
Jedyne co z tego zrozumiałem to to, że białas ma konto na sdolu
Mówi jeszcze o czarnych kanibalach i domkach z gówna w afrykańskim raju murzynów.
Czarni zdają się reagować wyłącznie na stanowcze działania i zdecydowane podejście.
Uwielbiam tego typu filmiki 😁
Biały jak to biały, rozmawia konkretnie podając przykłady, murzyn jedynie co może powiedzieć to to, że szybko biega 🤣
A jak mu pokazuje filmik z Afryki, że murzyni dalej budują lepianki z gówna, to aż mu się pałą styki 🤣🤣
Biały jak to biały, rozmawia konkretnie podając przykłady, murzyn jedynie co może powiedzieć to to, że szybko biega 🤣
A jak mu pokazuje filmik z Afryki, że murzyni dalej budują lepianki z gówna, to aż mu się pałą styki 🤣🤣
Riddler Vs czarnuszek to wideo powinno być strzeżone jak oko w głowie, oby nigdy nie zginęło. Dosłownie taki materiał iście edukacyjny i jak dla mnie osobiście powinien być wyświetlany w szkołach podstawowych dla dzieci najmłodszych, następnie kilka razy w roku utrwalane przez lata szkoły do dorosłości. Wideo powinno być wyświetlane w każdym miejscu pracy i nie ważne, czy w fabryce na taśmie, czy z łopatą w dłoni kopiąc rowy budując autostrady, tak samo dla wszystkich tych którzy pracują w biurach pod krawatem, służbach mundurowych, szpitalach czy zakłamanych polityków. Masz i czytaj, jebane czarcie pomioty, czarnuchy, asfalty, murzynki Bambo, niggery jak sami na siebie wołają 🐒 🐵 🦍 🦧 są wszędzie i noszą się kurwy z wyższością i ciągłym poczuciem zapłaty dla nich, że byli w najświetniejszych czasach zwanych niewolnictwem i niech mi kurwa nikt nie mówi, że tak nie jest, bo ten Typ Jaśniepan w czapce Mikołaja rozjebał bambusa argumentami nie do przebicia, to, to powinno dostać nagrodę złotą statuetkę filmową, czy nagrodę Nobla, albo wpis do księgi Guinnessa, bo gdziekolwiek przyszły jebane małpy na gotowe tak jak mu pokazał skąd pochodzą i co potrafią zrobić i gdziekolwiek się pojawiają niosą ze sobą zło w najczystszej postaci , powinni siedzieć w tej swojej wspaniałej dżungli Afryce i mieszkać dalej w dziurze przykrytej liśćmi lub chacie z kijków bambusa lepionej z gówna i błota, tam żyć w kazirodczych zwiazkach zjadając i paląc się wzajemnie. Hatfu na ryj wszystkim miłośnikom czarnuchów 🐵🐒🦍🦧 jebać prądem i miotaczem ognia te plugawe czarcie pomioty i trzymać z dala od Ziem Polskich!!!
Wygrać argument z osobą inteligentną, jest trudno.
Wygrać argument z osobą nie inteligentną, niemożliwe.
Wygrać argument z osobą nie inteligentną, niemożliwe.
szybciej biegają i są silniejsi, czyli typowy materiał na niewolnika gdyby Lincoln widział co się przez niego odjebało to kazałby się wymazać z kart historii/
żmij napisał/a:
Mówi jeszcze o czarnych kanibalach i domkach z gówna w afrykańskim raju murzynów.
Mówi też że jest taki raj jak Wakanda, ale nawet czarni nie potrafią go znaleźć.
Kidl3r napisał/a:
Mówi też że jest taki raj jak Wakanda, ale nawet czarni nie potrafią go znaleźć.
Ja widziałem wakande... W kinie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów