Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Makak mało zrozumiale mówi (to dziwne), ale aż oplułem monitor jak zaczął pierdolić, że oni zbudowali ten kraj
Riddler Vs czarnuszek to wideo powinno być strzeżone jak oko w głowie, oby nigdy nie zginęło. Dosłownie taki materiał iście edukacyjny i jak dla mnie osobiście powinien być wyświetlany w szkołach podstawowych dla dzieci najmłodszych, następnie kilka razy w roku utrwalane przez lata szkoły do dorosłości. Wideo powinno być wyświetlane w każdym miejscu pracy i nie ważne, czy w fabryce na taśmie, czy z łopatą w dłoni kopiąc rowy budując autostrady, tak samo dla wszystkich tych którzy pracują w biurach pod krawatem, służbach mundurowych, szpitalach czy zakłamanych polityków. Masz i czytaj, jebane czarcie pomioty, czarnuchy, asfalty, murzynki Bambo, niggery jak sami na siebie wołają 🐒 🐵 🦍 🦧 są wszędzie i noszą się kurwy z wyższością i ciągłym poczuciem zapłaty dla nich, że byli w najświetniejszych czasach zwanych niewolnictwem i niech mi kurwa nikt nie mówi, że tak nie jest, bo ten Typ Jaśniepan w czapce Mikołaja rozjebał bambusa argumentami nie do przebicia, to, to powinno dostać nagrodę złotą statuetkę filmową, czy nagrodę Nobla, albo wpis do księgi Guinnessa, bo gdziekolwiek przyszły jebane małpy na gotowe tak jak mu pokazał skąd pochodzą i co potrafią zrobić i gdziekolwiek się pojawiają niosą ze sobą zło w najczystszej postaci , powinni siedzieć w tej swojej wspaniałej dżungli Afryce i mieszkać dalej w dziurze przykrytej liśćmi lub chacie z kijków bambusa lepionej z gówna i błota, tam żyć w kazirodczych zwiazkach zjadając i paląc się wzajemnie. Hatfu na ryj wszystkim miłośnikom czarnuchów 🐵🐒🦍🦧 jebać prądem i miotaczem ognia te plugawe czarcie pomioty i trzymać z dala od Ziem Polskich!!!
catboy kami ma więcej filmików pozatym GypsyCrusader miał jazde że wpadke bo nakłaniał małoletnią do seksu i byla z tym awantura dlatego cześć połeczeństwa już z nim sie nie zadaje coś jak nasz max kolonko co dobrze gadał ale z czasem mu psychika siadła i stał sie zapomnianym memem internetu.
W ubiegłym wieku, zanim pojawiła się pierdolona lewacka poprawność polityczna, to tak wyglądały debaty prezydenckie. Jeden chuj jechał po drugim za to że jest żydem, czarnuchem, kobietą lub pedałem, ale obie strony słuchały argumentów i miały zawsze coś ciekawego do powiedzenia.
Słowa klucz: obie strony słuchały argumentów i miały zawsze coś ciekawego do powiedzenia! Tutaj małpa nie ma nic ciekawego do powiedzenia! Małpy do domu! Albo do ZOO!
Ich kultura i dorobek to śmiech na sali. Niby dlaczego nigdy nie powstała żadna bajka disneya albo fajny film oryginalnie osadzony w murzyńskiej kulturze. Bo kurwa nie ma o czym być. Trzeba białą kulturą obdarowywać czarnuchów i robić czarną małą syrenkę bo oni nie potrafią nic stowrzyć swojego.
Afryka praktycznie nieograniczony dostęp do cennych surowców i metali czekają aż ktoś przyjedzie i zacznie je wydobywać w końcu bo oni sami potrafią tylko ruchać i budować chatki z gówna.
Murzyn opowiadający o tym, że jest lepszy od białego bo ma melanine, większego kutasa (co statystycznie jest nieprawdą btw) i ma dużo surowców w afryce to jakiś słabej klasy kabaret.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów