📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
wargan napisał/a:
to jest reagge a nie firma wiec wypad mi stad z jakimis hwdp i jp , polowa z was zasugerowała sie tytułem i wypisuje glupoty , a jak nie wiesz co to reagge to wpisz sobie w wiki
TO JEST REAGGE PIZDECZKI
To jest Firma - Tylko jeden buch.
Nie jest trudno wpisać tekst w wyszukiwarkę. Ciekawe teraz kto tu wyszedł na "pizdeczkę" i znawcę tematu
Eee tam, niech spiewa ale po cholere to tu wrzucac?
TO JEST REAGGE PIZDECZKI
eheheh tyś widzioł reggae muzykę.
To nawet nie podchodzi pod reggaemuffin, o reggae już nie wspominam. Riddim złożony na prędce na kompie, tekst o dupie maryny i ty na to mówisz reggae?
a właśnie - wpisałem to twoje reagge i patrz co wyskoczyło:
"Czy chodziło Ci o: reggae" ? Wujek google jak zawsze wie o co chodzi.
Jeśli chodzi o Twoje reagge, to fakt może to właśnie jest to;D Ale do reggae mi nie pasuje.
Ja pierdole, firme z reggae pomylić...
Chyba nie słuchasz tyle reggae, skoro mylisz jeszcze, ale nie martw się.
Bródkę zapuścisz to będzie git
Chyba nie słuchasz tyle reggae, skoro mylisz jeszcze, ale nie martw się.
Bródkę zapuścisz to będzie git
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów