📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Jakie kurwa dno.. ja pierdole
Już lepiej niech dzieci śpiewają Honor ^^
Boże od dziecka im takie gówno do głowy wpajają, a potem dzieciaki wyrosną na wyznawców JP i CHWDP. Szkoda słów, za takie coś powinni wieszać rodziców. Nawet nie wyrazi mojej frustracji i bólu.
Rhox napisał/a:
Już lepiej niech dzieci śpiewają Honor ^^
mój braciszek śpiewa, sama go uczę. A Korona BHBD zna na pamięć
Ale ta lejdi nie śpiewa nic ponad "aaa, masss, ciiiieeee"
koleś siedzący koło laski która prowadzi, niech w uzębienie zainwestuje
Autorze skąd wiesz, że to dziewcze ma 10 lat, czyżby to była twoja rodzinka?
Nie znam się na dzieciach, więc strzelałem z wiekiem.
Zuzia ma 8 lat
mamuśka, po włosach wnioskując, IQ oscylujące w okolicach 70 więc nie ma się co dziwić
[img:0aee094b7c]http://pix.motivatedphotos.com/2009/5/10/633775804497522650-Womangetbackinthekitchen.jpg[/img:0aee094b7c]
[img:0aee094b7c]http://pix.motivatedphotos.com/2009/5/10/633775804497522650-Womangetbackinthekitchen.jpg[/img:0aee094b7c]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów