Rosja
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ciekawy jestem co będzie jak będą mieli po 20
przynajmniej łeby nie siedzą przed kompem, swoją drogą dumny bym był ze swojego łebka który nie daje se w kasze dmuchac
A co do małolatów, to są nieźli, w końcu ruskie to potęga w hokeju.
p.s.
Do tematów o ruskich powinien być przycisk "wódka", zamiast "piwo".
p.s.
Do tematów o ruskich powinien być przycisk "wódka", zamiast "piwo".
ciekawe kiedy się doczekamy kiedy ktoś dostaje łyżwą po gardle z półobrotu....
zgadnę bez oglądania - napierdalają się, jest wódka i obowiązkowa łada wyjeżdżająca znikąd?
Hokej to sport kontaktowy. Więc normalne że od małego uczą się napierdalać, a w wieku 10 dorzucają im łyżwy i kije Mucha po obejrzeniu i tak by stwierdziła, że to trzecioligowy hokej
Naoglądali się starych graczy jak grają i walczą i teraz popisówa, kiedy to tylko możliwe, a nawet bez powodów każdy z każdym zaczyna się tłuc bo to takie "dorosłe" banda gówniarzy.
Podoba mi się u ruskich to że mają jaja od małego, zachód europy to albo araby albo cipki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów