📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nazwa tego hrabstwa rozjebała system -> Pottawattamie
Tak jak nie kocham policji to tego typa na motorku powinni zepchnąć bezczelnie.
przynajmniej wie, że jak ma cross-a, to powinien uciekać polami, tu plus.
Ogólnie prawie jak "Cab view", tylko że na crosie. Ulica i pola.
Obejrzałem, ale piwka nie dam.
Ok, dam. Za pokiwanie Panu Policjantowi w 8:30
Obejrzałem, ale piwka nie dam.
Ok, dam. Za pokiwanie Panu Policjantowi w 8:30
Bardzo fajnie się to ogląda, może i debil że tak ryzykuję ale zapewnia rozrywkę :amused
Policjant zawzięty skubaniec. Osobiście widząc typa na crossie który od razu zaczyna uciekać i wszechobecne pola, nawet bym się nie łudził że go złapię.
Rzeknę tak; Sam wiem ,bo jeżdżę na crossie i przyznam że policjant wg mnie liczył na błąd crossowca . Wystarczyłoby trochę więcej stresu i nerwowości a o glebę nie trudno . Gosć ewidentnie opanowany i ma to w dupie - ponadto dobrze zna możliwości takiego motorka . Policjancik nie mial najmniejszych szans . Łapanie gościa na crossie przy lasach/ polach jest jak porywanie się z motyka na słonce.
przypomniało mi się ... wieś u dziadków, wska, i jak uciekając przed policją, wyjebałem w ścianę garażu, tak się chciałem mocno skitrać, i się udało :p
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów