Wiele jest kompilacji, ale ta chyba najlepsza
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Czechy powstały po rozpadzie ZSRR, więc nie wiem skąd zdziwienie Karolka.
@up po rozpadzie zsrr była Czechosłowacja a później 1 stycznia 1993 powstały czechy i słowacja
@up Po pierwsze Czechosłowacja nie była krajem związkowym ZSRR, tylko satelickim jak Polska. Po drugie chodziło mu o to, że nikt nie mówił, że dane państwo musiało powstać z "rozpadniętego" ZSRR tylko musiało powstać po dacie rozpadu i tutaj np. Sudan Południowy (9 lipca 2011) również jest poprawną odpowiedzią na pytanie...
@up. Panowie jestem tego zupełnie świadomy. Chodziło mi raczej o to, że pytanie zostało niesprecyzowane.
Saju miałem coś napisać o owcy i lamie ale mnie rozjebałeś totalnie swoim komentarzem.
Obsmarkałem się prawie ze śmiechu
No kurwa szacuneczek .
Piwko leci
Obsmarkałem się prawie ze śmiechu
No kurwa szacuneczek .
Piwko leci
Po angielsku owca to "sheep", ale owce to tez "sheep" wiec ostatnia babka musiała być nieźle zjarana żeby tak popłynąć z odpowiedzią.
jedrzej152 napisał/a:
Kurwa ile razy słyszę "pies" i widzę to jego spojrzenie, pizgam śmiechem. Piwko
Prześcignął wszystkich, pewnie chodziło mu o hot doga
"Kanapka" i ten wyraz twarzy kiedy zdał sobie sprawę że spierdolił
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów