📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
aja głupi ciągle katuje winspmbt
*sypki drift po blacie*
Plecionkarz napisał/a:
Nawet jak są sceny w których widać jego gębę poruszającą ustami podkłada swój głos. Tego jeszcze nie było.
To są ujęcia z jego recenzji, które puszcza w tle podczas ich streszczania na potrzeby tej kompilacji
Lubię gościa, recenzje oczami gracza, bez podlizywania się producentom czy wydawcom. Jak coś jest do dupy to o tym mówi. Recenzje są pełne, wymieniają tak wady jak i zalety i oceniają wszystkie kluczowe aspekty. Technicznie recenzje niemal doskonałe.
Nie kleję. Mówi nawet do rzeczy, widać że ma swoje do powiedzenia w temacie gier. Jedyne co powstrzymuje mnie przed oglądaniem jego recenzji to fakt, że prezentuje je jak dokumentny pajac. Kto mu powiedział, że słuchanie pój godziny takiego nachalnie sztucznego i męczącego darcia japy ma jakąkolwiek wartość rozrywkową??? Jest równie przekonujący co Agnieszka Chylińska w swoich "zbuntowanych" kawałkach:(
Gry to były kiedyś Teraz tylko gówna dla niedzielnych graczy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów