📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
Jako pajac dobry ale aktor chujowy bo w żadnej innej formie się nie sprawdził...
JesusChytrus napisał/a:
Jako pajac dobry ale aktor chujowy bo w żadnej innej formie się nie sprawdził...
Akurat w Majestic, Zakochanym bez pamięci i Numerze 23 pokazał, że nie tylko potrafi grać pajaca.
Do tego dodałbym również Truman Show.
Jim Carrey zajebisty. Mimika twarzy, gesty, kurwa jeden z najlepszych aktorów. Numer 23, Truman Show, Ja Irena i Ja, jest mnóstwo filmów, które dzięki niemu ogląda się zajebiście.
JesusChytrus napisał/a:
Się odpierdol od Jima, Ace Venture do dziś oglądam co jakiś czas.
Podchwycił że Jim Carrey dobrze sprzedaje się na sadisticu tak jak i Korwin, Max Kolonko, Cejrowski, Miodowe Lata, Al Bundy itd to już wrzuca pierwsze lepsze filmy z youtube... Ach ta żądza wirtualnych piw...
Jim Carrey potrafi odzwierciedlić każdą postać, w jaką się wciela. Dowodem są na, to filmy z różnych gatunków. Niewątpliwie Jego konikiem jest komedia, co nie powinno dziwić, ale też świetnie sprawdza się w thrillerach, dramatach itd. Lubię też oglądać z nim wywiady, bo nie stara się w nich być na siłę "ęląkwętną" gwiazdą z tyczką w dupie.
doeraeme napisał/a:
Podchwycił że Jim Carrey dobrze sprzedaje się na sadisticu tak jak i Korwin, Max Kolonko, Cejrowski, Miodowe Lata, Al Bundy itd to już wrzuca pierwsze lepsze filmy z youtube... Ach ta żądza wirtualnych piw...
A może najzwyczajniej przeglądał YT i stwierdził, że komuś się to tutaj spodoba. No ale wg ciebie, żeby wrzucić coś na sadistica, trzeba być pierdolonym Cuosteau internetu....
Sam wrzuciłeś jeden temat o wybiórczej i się przypierdalasz do innych.
Gimbusy wyczaiły że na Jima wyłapią piw i zacznie się teraz spam.
za ten poziom angielskiego piwa za chuja nie dostaniesz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów