📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 8:57
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:10
🔥
Dziadzia bokser
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
czyli generalnie jeśli chodzi o europejską część NATO to jeśli nie liczyć Turcji (bo ta jest niepewna po której stronie stanie jeśli wybuchnie wojna) to są one słabsze niż łącznie to co są w stanie zmobilizować kacapy, już nie wspominając o tym że gdyby Ukraina szybko padła w 2022 roku to właściwie na zachodzie nie byłoby wojska które mogłoby zatrzymać czerwoną armię.
my gowno mamy a nie sprzet, ale niech kazdy sobie wierzy w co chce
Od kiedy jak to na miniaturce przedstawiono, Polskie siły pancerne eksploatują Angielskie Chellengery?
Z dupy taki ranking. Kraje z mniejszą armią i mniejszym budżetem są w nim wyżej niż PL. Dodatkowo pominięto (celowo?) posiadanie przez PL OHP, Abramsów, Krabów, Raków czy FA-50. Według aktualnych rankingów PL jest 3 armią NATO i największą w EU, a tu wylądowała na 8 miejscu.
triball napisał/a:
Z dupy taki ranking. Kraje z mniejszą armią i mniejszym budżetem są w nim wyżej niż PL. Dodatkowo pominięto (celowo?) posiadanie przez PL OHP, Abramsów, Krabów, Raków czy FA-50. Według aktualnych rankingów PL jest 3 armią NATO i największą w EU, a tu wylądowała na 8 miejscu.
Pojebało Ci się z rokiem 2021.
Sprzęt o którym piszesz, jak mawia Duda, jego pogięte i spalone blachy rdzewieją na polach upadliny.
JanzDukli napisał/a:
Pojebało Ci się z rokiem 2021.
Sprzęt o którym piszesz, jak mawia Duda, jego pogięte i spalone blachy rdzewieją na polach upadliny.
Ta, na 1 miejscu od razu.
Nie łapaliśmy sie wtedy i przed do pierwszej dziesiątki. Lata zaniedbań wszystkich rządów od lewa po prawo po 89tym. Każda władza dymała armie.
Na ukry polecial sam szrot i bardzo k dobrze.
Jestesmy krajem przyfrontowym i teraz 8 miejsce według mnie jest to realne miejsce. I to jest dramat!
Niby się zbroimy, niby ruszają zakupy, ale znowu...
Miała ruszyć rozbudowa mozliwosci produkcji artylerii. Wszystko tkwi w analizach i kosztorysach.
Miała byc wielka produkcja dronów róznego typu, łacznie z wykorzystaniem ukrowskich doświadczeń i
... nic sie k...a nie dzieje!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów