Jako że za sprawą dwóch polaków w ćwierćfinale Wimbledonu zrobiło się głośniej o tenisie wrzucam wam ciekawe zagrania za światowych kortów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
AH TA ADRENALINA, emocje nie z tej ziemi, akcje, przechwyty, uderzenia, okrzyki, homoseksualiści, zamachy, rozmachy - tak wiele elementów w jednej grze !
Prawda taka, że tenis to sport indywidualistów czyli często bogatych, rozkapryszonych i rozpieszczonych dzieciaków. Więc nie dziwota...
Wolę obejrzeć naszą Radwańską niż srarcelone albo sreal
kurwa mac zamiast sadistica mamy fuzje forum terrarystycznego i tenisowego
Ja jebie... Dawać robimy petycje w sprawie selekcji filmów z poczekalni? Bo jak kurwa wchodzę na Sadistica, szukam czegoś ciekawego, śmiesznego, jak napierdalają ciapatych czy inne gówna na hardzie (też dosłownie) a tu widzę tylko "10 niesamowitych zagrań w tenisie" to mnie chuj strzela. Jakbym chciał zająć się profesjonalnym łyżwiarstwem to bym się kurwa zajął profesjonalnym łyżwiarstwem kurwa jego mać. Wtedy oglądał bym filmy i chodził na pierdolone pokazy i zawody, a nie, tylko czekam aż ktoś z Polski dostaje się gdzieś tam do zawodów i są jego osiągnięcia to nagłaśniam całą sprawę i "jestę w kurwę ekspertę w tenisę" i wszyscy chcą to oglądać bo kurwa TAK. Banować i warnować kurwiszony!
Ale żem hejcił, no cóż, streszczenie : WYPIERDALAĆ SEZONOWCY Z SADISTICA!
Ale żem hejcił, no cóż, streszczenie : WYPIERDALAĆ SEZONOWCY Z SADISTICA!
Nr 5 -> Widac, ze czarny ewidentnie jest malpą - skacze jak po drzewach ^^
tenis jest zajebisty, komu nie pasuje to wyjazd stad.
tenis - fajny, widowiskowy sport, ciekawie się ogląda. No, ale wiadomo, jakiś hipster się musi przyjebać, że za dużo osób zaczyna oglądać.
Jestem ciekaw kiedy zaczną tutaj wklejać filmiki z łyżwiarstwa figurowego, krykieta i golfa, jeżeli jakiś Polak "będzi1e" w tej dyscyplinie
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów