Jako że za sprawą dwóch polaków w ćwierćfinale Wimbledonu zrobiło się głośniej o tenisie wrzucam wam ciekawe zagrania za światowych kortów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
zaczyna sie, po skokach narciarskich i F1, teraz wszyscy sa fanami tenisa, co bedzie nastepne?
Wszędzie tak jest nie tylko u nas idioci. Ludzie jarają się tym co jest na topie więc swoje wywody schowajcie głęboko w swój odbyt bo to zwykłe hejterstwo. Lepsze to niż jaranie się każdym meczem Polskiej reprezentacji piłki nożnej. Tu sa sukcesy tak tylko partactwo
po prostu może w końcu ktoś zauważy, że sportem narodowym jest piłka nożna czyli jedyny sport w którym jesteśmy kurwa beznadziejni! Już lepiej wzięli by siatkówkę, albo ręczną ;/ to nie
Juz sezon sie zaczal na tenis!
Nikt kurwa nie chce pedalskiego tenisa na sadisticu ułomie.
Nikt kurwa nie chce pedalskiego tenisa na sadisticu ułomie.
Ergo: Nie lubie tenisa.
W damskim znowu na piłke nie patrze.
Ergo: Nie lubie tenisa.
@6Dark6Bartek6
Ja pierdole, tak jakby sport narodowy dalo sie "wziasc". Pilka nozna jest sportem narodowym bo najwiecej osob ja oglada i najwiecej jest kibicow, jak bys nie chcial i jak by polska pilka chujowa nie byla to niestety, gustow ludzi nie zmienisz.
Ja pierdole, tak jakby sport narodowy dalo sie "wziasc". Pilka nozna jest sportem narodowym bo najwiecej osob ja oglada i najwiecej jest kibicow, jak bys nie chcial i jak by polska pilka chujowa nie byla to niestety, gustow ludzi nie zmienisz.
Ja pierdole, jak można oglądać 2 facetów stękających przez całą grę jakby nie mogli się wysrać, przy każdym odbiciu piłki...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów