📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:40
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Korpiklaani...dobry folk? *
Chyba ktoś za dużo vodki przyjął....
Arkonę (rosyjską), faun, południca, Lumsk, Tyr, Percival, wolfenmond...nno dobra starczy
*zresztą z gustem jak z dupą...każdy własną ma, ale korpiki są stanowczo przereklamowane
Chyba ktoś za dużo vodki przyjął....
Arkonę (rosyjską), faun, południca, Lumsk, Tyr, Percival, wolfenmond...nno dobra starczy
*zresztą z gustem jak z dupą...każdy własną ma, ale korpiki są stanowczo przereklamowane
vontariel napisał/a:
korpiki są stanowczo przereklamowane
O to to! Wszyscy się jakoś ostatnio jarają folk metalem a poza Korplikani o żadnym innym folk zespole nie słyszeli. A jakby ci pierwsi o piwie nie śpiewali to też by przepadli bez echa. Tak samo jak ci od 40:1.
a gdzie True North Diabolical Antykatolikal Satanistic Pogan EatingCats Black Metal? ah, muszę Satyriconów włączyć
Ivo napisał/a:
a drechole na slumsach...
... kurwa zaraz, to się zgadza
Swoją drogą czy widziałeś kiedykolwiek w życiu metala?
Bynajmniej, ktoś kto słucha metalu, ma tyle z tej subkultury, co ty przebłysków inteligencji.
Pierdolić zresztą szufladkowanie ludzi na jakieś subkultury, jeśli przeszkadza ci to że ktoś ma inne zainteresowania czy styl, jebnij sie w czache i po problemie.
Nie, przeszkadza mi to że ci ludzie są tak ograniczeni jak dresy a ich rozwój intelektualny zakończył się w wieku 14-16. To nie kwestia poglądu tylko głupoty. Uogólniam? Nie sądzę, za dużo już w życiu widziałem a poza tym wychowałem się w takim środowisku.
Jak nie wierzysz jedź na śląsk, do Gliwic na przykład, zobaczysz o co mi chodzi.
wszystko nieźle, tylko troche mu nie wyszedł folk i melodic - poza tym to
KamykHC napisał/a:
Grażyny (czyt. długowłosi) mają radoche
Ty byś miał pewnie radochę z bitu zapętlonego we fruity loopsie.
Magia muzyki, inspirujące cudo. x]
Mówiąc o folk metalu ktoś tu zapomniał o niszczącym system Ensiferum, o Einherjerze, o Absu, Finntroll'u...to są kapele, mówie wam!
a tak mi się przypomniało
Ja mam dwie lewe łapy do gitary i podziwiam!
Ale faktycznie- mam być kurwa! głośno!!!!
Ale faktycznie- mam być kurwa! głośno!!!!
Pan mało metalowo wygląda.
To co, jak muzyczny temat to zaczynamy się kłócić, kto jest bardziej trve?
To co, jak muzyczny temat to zaczynamy się kłócić, kto jest bardziej trve?
A walcie się.
Trance i Electro-House to jest to, jeśli dzieci wiecie co to są za rodzaje muzyki.
Trance i Electro-House to jest to, jeśli dzieci wiecie co to są za rodzaje muzyki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów