📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Eternal As napisał/a:
Dla mnie to i tak jedno gówno.
Dobrze że są ludzie którzy widzą różnicę.
Świetny jest! Piwo! Jak bym mogła dałabym mu i 10!
Eternal As widzisz, ja słucham dubstepu ale mam mózg i potrafię słuchać rocka, jazzu, klasyki i popularnego śmiecia z radia z pełnym zrozumieniem. Już wyciągnąłeś wniosek?
@Turkusowa Dziewica
prawda, w folku to tam mało co solówek jest (no chyba że mówimy o eluveitie) powinien raczej stopami jakiś akordeon wyhaczyć albo harmonijkę w usta xD ale polecam korpiklaanów jeśli chodzi o prawdziwy folk metal
prawda, w folku to tam mało co solówek jest (no chyba że mówimy o eluveitie) powinien raczej stopami jakiś akordeon wyhaczyć albo harmonijkę w usta xD ale polecam korpiklaanów jeśli chodzi o prawdziwy folk metal
@amator
jeżeli chodzi o dobry folk, to z korpiklaani sie zgadzam... tak poza tym to koles niezla skladanke stworzyl...
jeżeli chodzi o dobry folk, to z korpiklaani sie zgadzam... tak poza tym to koles niezla skladanke stworzyl...
Zupełnie nie moje klimaty, ale naprawdę szacunek dla tego gościa. To się nazywa talent i/lub pasja. Naprawdę kawał dobrej roboty.
A podajcie mi zespołów jakich słuchacie, bo znam ogrom zespołów, ale może znacie coś czego ja nie znam (chodzi o zespoły metalowe i rockowe)
A tak nawiasem mówiąc kolo ładnie szarpie te druty. On sam to wymyślił, czy to z jakiś innych kawałków? Bo nie znam xD
A tak nawiasem mówiąc kolo ładnie szarpie te druty. On sam to wymyślił, czy to z jakiś innych kawałków? Bo nie znam xD
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
1. fat ed niszczy system, uwielbiam ten poradnik.
2. coś facetowi nie poszło tak do 10. sekundy. FAKE
3. Posłuchałbym jakiegoś dobrego power metalu, znacie jakieś fajne kapele? najlepiej polskie, bo lubię polską muzykę.
2. coś facetowi nie poszło tak do 10. sekundy. FAKE
3. Posłuchałbym jakiegoś dobrego power metalu, znacie jakieś fajne kapele? najlepiej polskie, bo lubię polską muzykę.
Świetny jest, ale gdzie się podział najlepszy ze wszystkich doom metal, pytam się.
"ed pokażę wam jak to sie robi",no kur.a padłem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów