Sprawdźcie jakie składniki są używane do produkcji różnych fastfoodów, przekąsek czy napojów. Smacznego
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Parówki
Każdy wie z czego, zdecydowana wiekszośc wpierdala.
Pasztet Podlaski
Producent celowo usunął "z". Była to próba kamuflowania w przymiotniku. Smacznego.
Każdy wie z czego, zdecydowana wiekszośc wpierdala.
Pasztet Podlaski
Producent celowo usunął "z". Była to próba kamuflowania w przymiotniku. Smacznego.
Co za pojebany filmik. Zaraz się okaże że nawet oddychanie jest trujące.
Sylarr napisał/a:
Sprawdźcie jakie składniki są używane do produkcji różnych fastfoodów, przekąsek czy napojów. Smacznego
Albo chodzisz w rurkach,albo masz anoreksje,albo to i to
Ja pierdolę, to już sięga zenitu. Takie pierdoły bzdecić? Celuloza to cukier? Ale gimby i tak łykajo.
Najlepiej jedzmy to co sami sobie wyhodujemy, np. grzyby na stopie. Przynajmniej znamy pochodzenie owego produktu.
Pragnąłbym dodać że większość substancji o których mowa w filmiku jest pozyskiwana sztucznie. A argumentacja w jakich rzeczach ten związek występuję jest absurdalna.
Lubisz wodę ? to pamiętaj że oprócz głównego składnika twojego ulubionego napoju stanowi on też skład szamba,moczu i każdego żyjącego owada na ziemi.
Lubisz wodę ? to pamiętaj że oprócz głównego składnika twojego ulubionego napoju stanowi on też skład szamba,moczu i każdego żyjącego owada na ziemi.
H2o używana do produkcji napoi ale uwaga znajduje się także w moczu niedźwiedzia brunatnego!
no i co z tego ja się tam nie przejąłem idę do maka
pierdolą bzdury,środek o którym mówi że jest dodawany do piwa nie służ nadaniu koloru tylko klarowaniu,wiąże on resztki drożdży i chmielu i opada na dno
po za tym jest to z kawałka ryby więc o co kaman ?
z lodami to pojechali ładnie ciekawe co łatwiej w Polsce hodować truskawki i mrozić czy bobry ?
od dzisiaj nic nie zjem ,będę się żywił energią z kosmosu
po za tym jest to z kawałka ryby więc o co kaman ?
z lodami to pojechali ładnie ciekawe co łatwiej w Polsce hodować truskawki i mrozić czy bobry ?
od dzisiaj nic nie zjem ,będę się żywił energią z kosmosu
kalium napisał/a:
Ja pierdolę, to już sięga zenitu. Takie pierdoły bzdecić? Celuloza to cukier? Ale gimby i tak łykajo.
to proszę nam powiedzieć czym w takim razie jest celuloza, panie chemiku
Gohan1345 napisał/a:
H2o używana do produkcji napoi ale uwaga znajduje się także w moczu niedźwiedzia brunatnego!
Dodatkowo - jak ustalił nasz reporter - tajemnicze H2O jest składnikiem płynów do spryskiwaczy, farb emulsyjnych i jest głównym związkiem odpowiedzialnym za powstawanie kwaśnych deszczy.
Jak się komuś nie podoba, że je koszenilę albo larwy w grzybach, to niech wpierdala żarcie z proszku albo watę nasączoną herbatą. Będzie sterylnie.
Cytat:
Jak się komuś nie podoba, że je koszenilę albo larwy w grzybach, to niech wpierdala żarcie z proszku albo watę nasączoną herbatą. Będzie sterylnie.
Chyba rozwiązałeś zagadkę chujowego jedzenia w szpitalu...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów