Film w skrócie pokazuje 10 opuszczonych miejsc na świecie. Jak się spodoba i przyjmie to z czasem będę mógł opisać je wszystkie szerzej w osobnych tematach.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za szybko i za mało! No, chyba, że dałeś namiar co by sobie poszukać. Ale skoro zacząłeś to...
Napisałem że będzie w skrócie Jak się przyjmie i wejdzie na główną będę dodawał po kolei i każdym szerszy opis
Akurat Prypiat (Prypeć) i temat Czarnobyla pojawiał się tutaj już wiele razy opisany w bardzo ciekawy i szeroki sposób także chyba będzie to jedyny z 10 który ominę, bez sensu powtarzać to samo.
Trochę więcej było już niż tylko Prypeć
10 miejsc gdzie powinni wyjebac cyganów !
dobrze że krótkie. piwo za to.
O tej kopalni chętnie coś więcej poczytam i popatrzę
10,8,7,6,1...te na pewno były bo akurat śledzę te tematy tutaj ale o reszcie chętnie poczytam
SZEWAlejTU napisał/a:
10 miejsc gdzie powinni wyjebac cyganów !
Ocipiałeś? Takie zajebiste miejsca do zwiedzania a ty chcesz je rozjebać tą hołotą?
Brakuje naszego Polskiego (Ruskiego?) Kłomina pod Bornym Sulinowem. Po 2 wojnie miasto miało 30 tyś mieszkańców. Teraz nie ma tam nic oprócz fundamentów, opuszczonych bloków i budynków. Zwiedzając to miejsce, mając w ręku zdjęcia z lat 60, ciężko było uwierzyć, że to to samo miejsce. Polecam wszystkim miłośnikom,
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów