Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wyobraż sobie mine cygana po tym jak zaj🤬 komuś olejek do opalania i znajduje tam iphona,becel,jakis kajdan

Naprawdę fajny bajer z tymi opakowaniami od chipsów!
Będę musiał przetestować!

Będę musiał przetestować!

Hmmm... Odnośnie tych owocówek w punkcie #5: co jeśli już zjadłem całe mango przy punkcie #8?

chrisonit napisał/a:
Hmmm... Odnośnie tych owocówek w punkcie #5: co jeśli już zjadłem całe mango przy punkcie #8?
Mam do Ciebie pytanie jako żeś fachowiec. Szukam w necie od rana specjalnego noża do takiego nacinania mango. Podobno się nazywa Musaszi Mango Siut Siut i jest robiony tylko na zamówienie? Prawda to, bo na alledrogo nie mają.

zaraz znajdę jakiś śmieszny komentarz z wypoku z tym filmikiem i wkleję go tutaj coby piwek trochę dostać.
Z tym olejkiem to by u mnie było tak, że na koniec wyj🤬bym do śmieci. Jak to w zamierzchłych czasach kolega ciułał na kasetę (oryginał) ulubionej kapeli. Czasy studenckie więc nie jadł i oszczędzał. Gdy uzbierał, szczęśliwy pobiegł do sklepu, kupił kasetę. Tego samego wieczora była impreza. W trakcie libacji alkoholowej, ktoś znalazł kasetę i przyszedł do kolegi, mocno już zrobionego, i pyta się:
- co to? Twoje?
- nie wiem.... wypieeeerdol (machając ręką)
Kaseta wyleciała przez okno akademika (UMK Toruń DS1 lub DS5) tam pod oknami beton. Na drugi dzień kaseta się odnalazła, jednak ani przełożenie do drugiego boxa ani przewinięcie i sklejka nic nie dało.
Amen.
- co to? Twoje?
- nie wiem.... wypieeeerdol (machając ręką)
Kaseta wyleciała przez okno akademika (UMK Toruń DS1 lub DS5) tam pod oknami beton. Na drugi dzień kaseta się odnalazła, jednak ani przełożenie do drugiego boxa ani przewinięcie i sklejka nic nie dało.
Amen.

Świetny programik
To na muszki owocówki i mrówki to genialny sposób

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie