📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja pierdolę, tego typu oskarżenia pod adresem Star Wars są dowodem na jakie już absurdy pozwoliliśmy w swoim społeczeństwie i chuj wie gdzie nas to doprowadzi ale pewnie nigdzie jeśli się w porę nie ogarniemy z ta niepoprawnością polityczną!
Podobno American History X miało się kończyć sceną w której Derek po śmierci swojego brata goli ponownie głowę, ale ktoś się nie zgodził czy coś.
Obejrzę jak prowadzący wyciągnie aparat dentystyczny z ryja. Nie da się tego kurwa słuchać.
SZ SZ SZ ŚŚ Ś Ś SZ SZ SZ
SZ SZ SZ ŚŚ Ś Ś SZ SZ SZ
Ja pierdole.. Biali mogą być w filmach złodziejami, mafiozami, uchodzić za przygłupów, można z nich drwić i jest super.
Rozumiem film Goebbelsa który stworzył film w celach propagandowych dla III Rzeszy, ale Star Wars? Serio kurwa?..
Rozumiem film Goebbelsa który stworzył film w celach propagandowych dla III Rzeszy, ale Star Wars? Serio kurwa?..
Teraz rasistowski film to taki w którym nie ma chociaż jednego czarnucha.
Nazwanie Goebbelsa Dżozefem pokazuje jak nisko poziom intelektualny reprezentują autorzy tego filmiku
Naprzód marsz, minusować materiał na YT jak się wam nie podoba
Obejrzałem całe i nie wiem po co... Co do ostatniego, to jednak ta "propaganda" okazuje się prawdą. Wystarczy spojrzeć na Detroit
Do ku*wy nędzy to jest sadistic !!! Prosiłbym o niezaniżanie poziomu tego portalu przez jeba*e gówno-burze w komentarzach,gówniany filmik scroll dalej je*any nie rasisto ! Ps ch*j wam w te szczypiące sie dupy! Idę spać dobrej nocy.
Spotkałem się z opiniami, że Wiedźmin jest rasistowski bo nie ma murzynów, no ale skąd kurwa w średniowiecznej Europie wytrzasnąć asfalt?
Czy film na pierwszym miejscu powiedział nieprawdę?
@chcpindol
Co ty pierdolisz za farmazony? Jeśli ktoś zaniża poziom w komentarzach to ty - cenzurując przekleństwa.
Co ty pierdolisz za farmazony? Jeśli ktoś zaniża poziom w komentarzach to ty - cenzurując przekleństwa.
Odpierdala im na punkcie tych stereotypów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów