Picie wymiocin, hybrydy zwierząt, próba zapłodnienia kobiety spermą małpy, a myślałem że szaleni naukowcy istnieją tylko w bajkach
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Też zauważyliście, że im ktoś bardziej sepleni tym bardziej rwie się do umieszczania takiego gówna na JewTubie?
nervel123 napisał/a:
Też zauważyliście, że im ktoś bardziej sepleni tym bardziej rwie się do umieszczania takiego gówna na JewTubie?
A co innego im pozostało?
P.S. Materiał rodem z TVN...
już raz mnie zaprosili.
Zabrakło doktorka mengele jak i pewnego jegomościa co usiłował zważyć dusze
O kurwa, SirMajkel miałeś rację, więcej nie będę oglądał tych jego rankingów, poza tym kiedyś na sadolu już był artykuł o eksperymentach.
Gdzie najważniejszy szalony naukowiec? dr Josef Mengele? - tak właśnie wyglądają te pseudo zestawienia - wspomnieli o gościu co jadł wymiociny, ale o gościu co eksperymentował na tysiącach okazów człekokształtnych jak chciał zapomnieli...
Proponuję już zbiorczy dla tych "topowych dych", ale patrząc po wyprawie na kołymę będziemy się nimi cieszyli do ich usranej śmierci
Wszystkie odcinki "zerżnięte" z niemieckiego TopZehn, ale prawdopodobnie za zgodą bo w obu tych przypadkach łączy ich niemiecki partner Mediakraft.
Także nie polecam oglądać, bo kanał jest stworzony tylko dla kasy.
Także nie polecam oglądać, bo kanał jest stworzony tylko dla kasy.
@up wystarczy przeczytać informacje na kanale że są ich oficjalnym przedstawicielem w Polsce :V
ryj ma taki sam jak głos
Te małpy wychowane bez matki to jak nasze dobrze znane Polskie patologie.
@Lyseek
Matko jedyna... czy Ty myślisz, że każdy zna jebany niemiecki? Bardzo dobrze, że jest polski odpowiednik takiego kanału. Nie oglądam i nie lubię, ale kurwa, są tacy, którzy subskrybują i oglądają.
Matko jedyna... czy Ty myślisz, że każdy zna jebany niemiecki? Bardzo dobrze, że jest polski odpowiednik takiego kanału. Nie oglądam i nie lubię, ale kurwa, są tacy, którzy subskrybują i oglądają.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów