📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Nikt nie umarł, nikt nie został trwale kaleką... czym tu się jarać? Wrzuciłbyś filmik z Bostonu było by piwko.
tylko sie tych kanałów z failami namnożyło ze niedlugo będą robic filmik z dzisiejszych failow albo z popoludnia załosne
co to jest za niby fail, ten ostatni - ze sie gosc na desce wywalil? No kaman... to nie dżomonster dla grzecznych ministrantów
Półtora minutowa kompilacja zawsze spoko. Nigdy mi się nie chciało oglądać tych długich na 10 minut...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów