18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
dirty_pig 2012-11-14, 17:44
ktos podrzuci linka do tych zakladow barowych jeszcze?
Zgłoś
kamanes 2012-11-14, 19:15 6
Ok mam taki :
zakładasz się z kumplem o krate piwa ... że kopniesz go w dupę bez jej dotykania !!!
on oczywiście powie NIE ( ochujałeś ) nie da się !!
po czym składasz kolejną propozycję ....
Ok... to za jedno piwo !!... najprawdopodobniej się zgodzi ( przecież to tylko jedno piwo )
no oczywiście przecinacie zakład ( czyli stoi )
po czym każesz mu sie pochylić i ( uwaga z całej siły !!!) naprwdę mocno napierdalasz mu kopa w dupę !!!!!
On zakwiczy jak świnia!!!....
.Fakt stawiasz jedno piwo , ale komentujesz że WARTO BYŁO hie hie hie

on czy ona ? kłamię albo oszukuję ??
Zgłoś
think666 2012-11-14, 19:23 5
@up
Tak się kolegów nie traktuje.

"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Zgłoś
kamanes 2012-11-14, 19:44
@up to jest sadol !! powtarzam SADOL pozdrawiam

on czy ona ? kłamię albo oszukuję ??
Zgłoś
Ajgi 2012-11-14, 20:09 5
Zakładasz się z Panienką o dowolną rzecz - ważne żeby Lala łyknęła temat z ochotą - dla zobrazowania sytuacji powiem że na przykład o 5 złotyK - że bez pomocy rąk poruszysz jej piersiami... Jak się zgadza bierzesz się do roboty - patrzysz koncentrujesz się pocisz... po chwili mówisz: pierdolić 5 zeta i łapiesz ja za cycuchy i póki nie dostaniesz w pysk miętolisz Hehe
Sprawdzone
Działa
Zgłoś
Magnic 2012-11-14, 20:13 1
Ajgi napisał/a:

Zakładasz się z Panienką o dowolną rzecz - ważne żeby Lala łyknęła temat z ochotą - dla zobrazowania sytuacji powiem że na przykład o 5 złotyK - że bez pomocy rąk poruszysz jej piersiami... Jak się zgadza bierzesz się do roboty - patrzysz koncentrujesz się pocisz... po chwili mówisz: pierdolić 5 zeta i łapiesz ja za cycuchy i póki nie dostaniesz w pysk miętolisz Hehe
Sprawdzone
Działa

Rozumiem, że jako rodowity sadol testowałeś na mamie?
Zgłoś
Ajgi 2012-11-14, 20:53 1
Magnic napisał/a:

Rozumiem, że jako rodowity sadol testowałeś na mamie?

No masz... rozgryzłeś mnie... Ale powiem szczerze że na ojcu też próbowałem... Jakież było jego zdziwienie gdy zamiast za klate złapałem go za małego... Oj śmiechów i hihów nie było końca A później znowu niestety do piwnicy...
Zgłoś
Sombrero360 2012-11-14, 21:08
dirty_pig,
sadistic.pl/10-zakladow-ktorych-nie-przegrasz-vt120946.htm1191961
Zgłoś
think666 2012-11-14, 21:49 1
kamanes napisał/a:

@up to jest sadol !! powtarzam SADOL pozdrawiam

Wiem to o 1240 postów lepiej niż ty.

"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów