📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Autorowi tego filmu postawił bym wielkie piwo, bardzo dobra robota..
Ale się wzruszyłem, łap browar bo nigdy bym chyba tego nie obejrzał bez Ciebie
Świetny film takich rzeczy w internecie powinno być jak najwięcej. Browarek to za mała za kawał tak zajebistej roboty.
Dobry? Gdzie Solidarność, Gagarin, Bitwa pod Staliningradem, powstanie Unii Europejskiej, Praska Wiosna, obalenie Komunizmu?
Ogólnie filmik wygląda na robiony w Niemczech, bo pełno nieistotnych wydarzeń z historii Niemiec.
Ogólnie filmik wygląda na robiony w Niemczech, bo pełno nieistotnych wydarzeń z historii Niemiec.
Jak oglądam te filmik to zdaje mi się, że autor za wszelką cenę usiłuje uniknąć słowa na "P" (Polska). Ale piwo leci dobry film.
Same dizastery !
To Live Forever
Zawsze dla kogoś znajdzie się rzecz, której z jakiś powodów autor nie wstawił, także nie ma co się spinać. W każdym razie świetna robota, ale szkoda że tyle wydarzeń było związane z wojną
W 2009 nie było ciekawszych wydarzeń od Baracka Obamy? Chyba musiałem przespać rok
Mogło by trwać nawet całą godzine - wtedy zmieściło by się 100 ostatnich lat, a przy takim tempie film by nie nudził.
No fakt , że dużo nieistotnych jest rzeczy z historii Niemiec i USA. Powinna być bitwa pod łukiem Kurskim i Stalingrad , gdzie te wydarzenia przyczyniła się do wygrania wojny , powinno być lądowanie w Normandii ... nie da się w 10min zawrzeć tyle faktów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów