Takie wyobrażenie o polakach mają kanadyjscy reżyserowie tanich horrorów klasy C. scena z filmu "The Shrine"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jak dla mnie mega pozytywne wyobrażenie. Widocznie ani razu nie byli w Polsce, skoro myślą, że w byle wiosce dogadają się po ENG z dzieckiem czy dorosłym. U nas nawet studenci na wydziałach lingwistycznych tego nie potrafią.
Btw. Polak z takim angielskim akcentem, że ciężko go po polskiemu zrozumieć ^^
Btw. Polak z takim angielskim akcentem, że ciężko go po polskiemu zrozumieć ^^
Hipokryci,Amerykanie,zarówno z USA jak i z Kanady mają się za największe cywilizacje,a sami są potomkami kolonistów - zbiorowiska degeneratów i bandytów zbiegłych z Europy.
widac że ciul niema akcentu z polandi
młówiłem ci nie rozmawiaj z dzebockrajowcami idś do śodka....to napewno 100% polak.
Zrozumiałem tylko "Lidia, idź do środka" Reszta to jakiś bełkot ;d
powinien wyjść stary napierdolony rzeźnik, krzyknąć do córki wypierdalaj do domu ty mała kurwo, a do tych jułesańczyków powinien jeszcze wystartować z nożem i ich okraść, to byłby w 100 % polak
mówi łemczi:D yeabunny nie dosc ze sie lemczi nazywa, to jeszcze w trzeciej osobie o sobie mowi
To nie Klasa C tak a propos, nawet B to raczej nie jest jako ze budzet ma to-to calkiem wysoki jezeli wierzyc IMDB.
Ktoś może przetłumaczyć pierwszą kwestię Techno Vikinga?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów