Może się komuś przyda
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Może się komuś przyda
Wymyśl chociaż 20 sposobów na spędzenie czasu bez piwa/wódy/haszu itp.
masakra czy ty nie masz nic innego do roboty większego gówna dawno nie widziałem
Ostatnio najczęściej siekierą lub drugim piwem - potajemnie upijam się w kotłowni
Ok jutro skocze po kamerę do sklepu nie dla idiotów żeby otworzyć sobie browarka.
A gdzie ząb teściowej?
przyznaje sie że nie oglądałem calego filmiku, ale założę sie że na liście nie było otwieracza
Nokia 3310
A toster upierdolony ... Istnieja tylko 4 techniki otwierania piwa
1. zaparciem czymś od dołu i uderzenie butelki od góry
2. podważenie od dołu z wykorzystaniem dłoni jako punktu zaparcia elementu otwierającego
3. dźwignią od dołu podważyć u góry nacisk (otwieracz ,zęby)
4. upierdolenie szyjki
1. zaparciem czymś od dołu i uderzenie butelki od góry
2. podważenie od dołu z wykorzystaniem dłoni jako punktu zaparcia elementu otwierającego
3. dźwignią od dołu podważyć u góry nacisk (otwieracz ,zęby)
4. upierdolenie szyjki
Uwaga Kapitan Oczywisty: Piwo otwiera się wszystkim, czym dasz radę podważyć kapsel.
(0:33) - (8) To nie zamek, tylko wkładka
(0:41) - (10) Urządzenie wielofunkcyjne MFP
(0:44) - (11) Aha, całe życie błędnie myślałem że koło (felga z oponą) przykręca się śrubami
(1:38) - Hydraulik! Nie wie co to jest kran.
(4:55) - (87) przykładowy Układ Scalony
(0:33) - (8) To nie zamek, tylko wkładka
(0:41) - (10) Urządzenie wielofunkcyjne MFP
(0:44) - (11) Aha, całe życie błędnie myślałem że koło (felga z oponą) przykręca się śrubami
(1:38) - Hydraulik! Nie wie co to jest kran.
(4:55) - (87) przykładowy Układ Scalony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów