polecam wyłączyć dźwięk
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
polecam wyłączyć dźwięk
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
O ja pierdole ćwiczą sobie.. No i chuj z tego?
To, że ktoś ma upierdolone nogi, ręce albo mózg (jak większość z was) czyni kogoś wyjątkowym? Nie i do tego każdy kaleka wam powie to samo.
Kaleka ma tyle samo "samozaparcia" co zdrowy człowiek. Sęk w tym, że zdrowych ludzi jest ogromna większość, a tych kalek jest mało. No i jak już widzi kaleka mózgowa kalekę fizyczną to powstają teksty O JEZU ILE SAMOZAPARCIA.
Tyle kurwa samo co u zdrowego tylko nikt o tym nie pierdoli.. bo gość jest zwyczajnie zdrowy.
Ale jak kaleka coś robi to jaa pierdooole. Każdy kaleka mózgowy wali konia. (bo ci fizyczni kalecy nie walą - wiedzą jaki jest ich problem i nie robią z igieł wideł). Oczywiście są wyjątki, kaleki które siedzą przed kompem i mają wszystko w dupie. Ale taka też jest spora część zdrowych. Więc po chuj wyolbrzymiać? Zabawne że zdrowe pizdy robią więcej szumu niż sami poszkodowani - inwalidzi.
SADOLU - CHCESZ MIEĆ POKLASK U IDIOTÓW? Upierdol se nogi.
To, że ktoś ma upierdolone nogi, ręce albo mózg (jak większość z was) czyni kogoś wyjątkowym? Nie i do tego każdy kaleka wam powie to samo.
Kaleka ma tyle samo "samozaparcia" co zdrowy człowiek. Sęk w tym, że zdrowych ludzi jest ogromna większość, a tych kalek jest mało. No i jak już widzi kaleka mózgowa kalekę fizyczną to powstają teksty O JEZU ILE SAMOZAPARCIA.
Tyle kurwa samo co u zdrowego tylko nikt o tym nie pierdoli.. bo gość jest zwyczajnie zdrowy.
Ale jak kaleka coś robi to jaa pierdooole. Każdy kaleka mózgowy wali konia. (bo ci fizyczni kalecy nie walą - wiedzą jaki jest ich problem i nie robią z igieł wideł). Oczywiście są wyjątki, kaleki które siedzą przed kompem i mają wszystko w dupie. Ale taka też jest spora część zdrowych. Więc po chuj wyolbrzymiać? Zabawne że zdrowe pizdy robią więcej szumu niż sami poszkodowani - inwalidzi.
SADOLU - CHCESZ MIEĆ POKLASK U IDIOTÓW? Upierdol se nogi.
Nie rozumiem pierwszego filmiku, co jest takiego niezwyklego w babce, ktora pracuje w wulkanizacji? Wiadomo zadki widok ale bez przesady...
już mnie zaczynają wkurwiać te ckliwe chujostwa na sadolu, rozumiem raz czy dwa, ale bez przesady, to nie kwejk
jak bym nie miał nogi albo ręki to dużo lżej by mi się było dźwigać...
a tak na poważnie dobra wrzuta...
a tak na poważnie dobra wrzuta...
Ludzie na wozku maja jeden atrybut.. Jak sie napierdolą fest to sie nie wywrócą w drodze do domu
Ja mam pięcioletnią Córkę, która urodziła się z rozszczepem kręgosłupa i jeździ na wózku. Jej motywacja pokazuje mi codziennie jak nieistotne są moje codzienne problemy.
Co do gościa bez nóg ćwiczącym na rowerku - może robi kondycję i wytrzymałość, kuhwa?
Udało mi się swego czasu trafić na znacznie cięższy przypadek. Film pozwolił mi się zastanowić nad moim życiem i faktycznie dostrzec w nim jasne strony. Bohater, bo inaczej Brendana ciężko nazwać, odmienił moje życie, zobaczcie:
[url=http://www.youtube.com/watch?v=-_1qoCzlIU0]youtube[/url.]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=-_1qoCzlIU0]youtube[/url.]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów