Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Polska jest w demograficznej dupie. Umieramy.
A saraceni zdobywają świat właśnie płodząc dużo małych kozojebciątek.
Nie wiem czy KATOZJEBY modlący się do trupa na krzyżu nie są gorsi od ISLAMISTÓW.
Jest filmik w poczekalni pokazujący skąd islamiści zrzucają takich jak ty
[ Dodano: 2024-12-22, 19:30 ]
odobna sekta.
Niby spoko ja też jestem z prawej strony, ale zamiast gadać mogłaby zacząć robić dzieci.
Polska jest w demograficznej dupie. Umieramy.
A saraceni zdobywają świat właśnie płodząc dużo małych kozojebciątek.
Moge się założyć że laska w chuj dzieci już połknęła.
Drugi zakład, jak mówi o Jezusie Chrystusie jako królu Polski, ciekawe kiedy ostatnio była w kościele xD
Ale fakt faktem, niech wszyscy wypierdalają.
Mamy swój chujowy kościół i do niego nie chodzimy, ale jest NASZ.
Mamy swoją kulturę, bijemy i kłucimy się między sobą, ale to NASZA wojna.
Wzięliśmy sobie imigrantów Ukraińców i ich nienawidzimy, ale to NASI imigranci i chuj. Przynajmniej nie w odcieniach gówna.
Taki jest u Nas porządek, jak ktoś go zaburzy to dopiero rozpęta gówno. Będą stąd szybciej spierdalać w pław niż przybyli tu pontonami.
Kibice z wielu Polskich miast tylko czekają żeby zamaskowani w 50ciu przetestować maczety w warunkach polowych.
Już z resztą brudnoskórki przekonali się w Przemyślu jak przyjechali jednym autokarem a kibole zjechali kilkoma ich powitać chlebem i solą
Zamiast chleba były buły Sól była we łzach xD
Poważnie - Polska to NASZ kraj? Chyba nie...
O kurwa, "wladza nd swoja kobieta".
Chyba ci sie juz kompletnie we lbie popierdolilo. Wypieradalaj do kozojebcow jestli chcesz miec takie rzeczy.
Co do babki - wyruchalbym ja w gardelko
Wszystko chuj
Idzie wojna. Krew się leje na ulicach. W Polsce to dopiero się zaczyna. Słusznie że wybrali ją na ten przekaz, bo cherlawego Seby nikt by nie posłuchał. A jest ostatnia godzina żeby się kibole przestali prać między sobą i wzięli sprawy w swoje ręce. 123 lata niewoli, hitleryzm, komuna ...a nie, zaraz, zaraz. Przecież jest jeszcze tiktok 🤡
Wszystko chuj
I znów, to samo " kibole mają przestać się prac między sobą " wyjdź z domu ty, bo jak kibole stali na granicy to krzyczeliście patologia i zjeby. Teraz większość ma rodziny a nowi kibole to już gangusy co mają w dupie ciebie i całą Polskę bo ich poprzedników za ustawki w lesie wsadzaliscie do pierdla .
Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywdaI znów, to samo " kibole mają przestać się prac między sobą " wyjdź z domu ty, bo jak kibole stali na granicy to krzyczeliście patologia i zjeby. Teraz większość ma rodziny a nowi kibole to już gangusy co mają w dupie ciebie i całą Polskę co ich poprzedników za ustawki w lesie wsadzali do pierdla .
Zesrałeś się
Zesrałeś się
A ty pierdolisz jak potłuczony