Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:34
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
🔥 Przesłanie do kozojebców - teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ukasz995 Wczoraj 18:55 18
Skrzynka piwka dla tej pani dobrze prawi
Zgłoś
dwa_palce_w_natalce Wczoraj 18:56 11
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik Wczoraj 19:01 19
Zgłoś
Lobo24 Wczoraj 19:07 39
Niby spoko ja też jestem z prawej strony, ale zamiast gadać mogłaby zacząć robić dzieci.
Polska jest w demograficznej dupie. Umieramy.
A saraceni zdobywają świat właśnie płodząc dużo małych kozojebciątek.
Zgłoś
Aaltonen Wczoraj 19:23 14
Nie wiem czy KATOZJEBY modlący się do trupa na krzyżu nie są gorsi od ISLAMISTÓW. W sumie podobna sekta.
Zgłoś
zn506 Wczoraj 19:29 9
Aaltonen napisał/a:

Nie wiem czy KATOZJEBY modlący się do trupa na krzyżu nie są gorsi od ISLAMISTÓW.

Jest filmik w poczekalni pokazujący skąd islamiści zrzucają takich jak ty

[ Dodano: 2024-12-22, 19:30 ]
Aaltonen napisał/a:

odobna sekta.

Zgłoś
Pietrushka Wczoraj 19:31 10
Lobo24 napisał/a:

Niby spoko ja też jestem z prawej strony, ale zamiast gadać mogłaby zacząć robić dzieci.
Polska jest w demograficznej dupie. Umieramy.
A saraceni zdobywają świat właśnie płodząc dużo małych kozojebciątek.

Moge się założyć że laska w chuj dzieci już połknęła.
Drugi zakład, jak mówi o Jezusie Chrystusie jako królu Polski, ciekawe kiedy ostatnio była w kościele xD

Ale fakt faktem, niech wszyscy wypierdalają.
Mamy swój chujowy kościół i do niego nie chodzimy, ale jest NASZ.
Mamy swoją kulturę, bijemy i kłucimy się między sobą, ale to NASZA wojna.
Wzięliśmy sobie imigrantów Ukraińców i ich nienawidzimy, ale to NASI imigranci i chuj. Przynajmniej nie w odcieniach gówna.

Taki jest u Nas porządek, jak ktoś go zaburzy to dopiero rozpęta gówno. Będą stąd szybciej spierdalać w pław niż przybyli tu pontonami.
Kibice z wielu Polskich miast tylko czekają żeby zamaskowani w 50ciu przetestować maczety w warunkach polowych.
Już z resztą brudnoskórki przekonali się w Przemyślu jak przyjechali jednym autokarem a kibole zjechali kilkoma ich powitać chlebem i solą
Zamiast chleba były buły Sól była we łzach xD
Zgłoś
zn506 Wczoraj 19:31 22
Poważnie - Polska to NASZ kraj? Chyba nie...

Zgłoś
yesan Wczoraj 19:42 1
zn506 napisał/a:

Poważnie - Polska to NASZ kraj? Chyba nie...

O kurwa, "wladza nd swoja kobieta".
Chyba ci sie juz kompletnie we lbie popierdolilo. Wypieradalaj do kozojebcow jestli chcesz miec takie rzeczy.

Co do babki - wyruchalbym ja w gardelko
Zgłoś
bambinizm Wczoraj 19:44 1
Idzie wojna. Krew się leje na ulicach. W Polsce to dopiero się zaczyna. Słusznie że wybrali ją na ten przekaz, bo cherlawego Seby nikt by nie posłuchał. A jest ostatnia godzina żeby się kibole przestali prać między sobą i wzięli sprawy w swoje ręce. 123 lata niewoli, hitleryzm, komuna ...a nie, zaraz, zaraz. Przecież jest jeszcze tiktok 🤡

Wszystko chuj
Zgłoś
Prosty Wczoraj 19:48 2
bambinizm napisał/a:

Idzie wojna. Krew się leje na ulicach. W Polsce to dopiero się zaczyna. Słusznie że wybrali ją na ten przekaz, bo cherlawego Seby nikt by nie posłuchał. A jest ostatnia godzina żeby się kibole przestali prać między sobą i wzięli sprawy w swoje ręce. 123 lata niewoli, hitleryzm, komuna ...a nie, zaraz, zaraz. Przecież jest jeszcze tiktok 🤡
Wszystko chuj

I znów, to samo " kibole mają przestać się prac między sobą " wyjdź z domu ty, bo jak kibole stali na granicy to krzyczeliście patologia i zjeby. Teraz większość ma rodziny a nowi kibole to już gangusy co mają w dupie ciebie i całą Polskę bo ich poprzedników za ustawki w lesie wsadzaliscie do pierdla .

Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywda
Zgłoś
bambinizm Wczoraj 19:50
Prosty napisał/a:

I znów, to samo " kibole mają przestać się prac między sobą " wyjdź z domu ty, bo jak kibole stali na granicy to krzyczeliście patologia i zjeby. Teraz większość ma rodziny a nowi kibole to już gangusy co mają w dupie ciebie i całą Polskę co ich poprzedników za ustawki w lesie wsadzali do pierdla .

Zesrałeś się
Zgłoś
Prosty Wczoraj 19:50
bambinizm napisał/a:

Zesrałeś się

A ty pierdolisz jak potłuczony

Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywda
Zgłoś
pazuzu Wczoraj 19:52 6
Co za tępa dzida 🤣 "tutaj królem jest jezus" A czy ten pustak wie że jezus i cała ta religia jest religią z bliskiego wschodu tak samo jak islam? co jej za różnica czy chrześcijanizm czy islam, obie religie są od ciapatych ze wschodu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem