Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wzięliśmy sobie imigrantów Ukraińców i ich nienawidzimy, ale to NASI imigranci i chuj.
My wzieliśmy ?!
Nie bierz tego co bierzesz bo pierdolisz. Ich wzięli polskojęzyczni politycy, wykonujący rozkazy EU, USA i chuj wie jeszcze kogo !
A i to są chyba TWOI imigranci bo na pewno nie NASI, Polacy ich w większości nie chcą !
Jest filmik w poczekalni pokazujący skąd islamiści zrzucają takich jak ty
Niech tylko jakiś muslim albo inny religijny zjeb (chrześcijański też) tylko mnie spróbuje tknąć to zarobi kulkę między oczy.
My wzieliśmy ?!
Nie bierz tego co bierzesz bo pierdolisz. Ich wzięli polskojęzyczni politycy, wykonujący rozkazy EU, USA i chuj wie jeszcze kogo !
A i to są chyba TWOI imigranci bo na pewno nie NASI, Polacy ich w większości nie chcą !
No, ale już tu są, więc ich nienawidzimy, jak już napisałem.
Wybacz, siedzę wyspawany jak diabeł Dobrze odgadłeś ale nie będę z tego rezygnował, wolę pierdolić głupoty.
W skrócie, wolę mieć w Polsce białych imigrantów tuż zza granicy niż czarnych z innego kontynentu.
Bo jak nam się bardzo znudzą to zawsze można ich przegonić widłami do siebie z powrotem.
A tych ciemnych żydzi nie będą chcieli z powrotem i trzeba będzie ich zabić. Cały świat będzie "zły".
A ty pierdolisz jak potłuczony
Ale się nie zesrałem 🤎
Btw. Nigdzie nie krzyczałem że patola i zjeby. Jak mnie cytujesz, to nie wymyślaj argumentów pod swoją retorykę, bo to wykracza poza kulturę dyskusji. Nie spodobało się jedno zdanie i dorabiasz do tego bulwers, który nijak ma się do reszty mojego komentarza. Pomyśl sam jak to z boku wygląda. Po prostu się zesrałeś.
Ta nawiedzona nacjonalistyczna katoliczka pierdoli o jakimś królu polski nigdy nieistniejacym dżizasku tak samo jak te drugie pojeby o wyimaginowanym allahu i mahomecie którzy nigdy w historii nie istnieli. Powinna być w psychiatryku ta dewotka
My wzieliśmy ?!
No i owszem. MY wzieliśmy. Mogę kurwa palcem pokazać ludzi którzy wzięli pod swój dach Ukraińców bo rząd obiecał za każdego dawać kasę. Ludzie sprowadzali całe rodziny do swoich mieszkań w bloku. Co nie pamiętasz?
Odpowiedzialność jest zbiorcza. Trzeba było iść do mieszkań tych ludzi i się z nimi wykłucać że sobie nie życzysz
A słyszałem o wielu takich. Od takich malutkich z mieszkań w blokach po takich wielkich co całe kurorty wypoczynkowe "wynajmowali" Ukraińcom.
Bo mieli dać piniondz.
Polak jest sprzedajny. Musi być hajs, musi być splendor, musi być fura, drogi sikor, drogi gajer, gaće gući.
Gdzie na to wszystko urobić? Albo u Niemca na polu, u Holendra w magazynie albo biorąc Ukraińca na hatę.
Co za tępa dzida 🤣 "tutaj królem jest jezus" A czy ten pustak wie że jezus i cała ta religia jest religią z bliskiego wschodu tak samo jak islam? co jej za różnica czy chrześcijanizm czy islam, obie religie są od ciapatych ze wschodu.
Chodzi o to że oni się chcą nam wpierdolić w nasz styl życia!
Mam w dupie kościółek i cały pedalski kler! Ale kurwa żaden brudas nie będzie mi się panoszył na moim podwórku i mówił co mam robić
Tak więc skończ pan pierdolić jakieś prehistoryczne prawdy bo większość ludzi zapewne ma to w dupie
Ja właśnie tak robiłem. Sąsiad ukrofil dwa piętra niżej do tej pory jak mnie widzi to spierdala w drugą stronę.
A najlepsze jest że mu te ukry pluskwy naniosły do mieszkania i się robactwo rozpleniło na całym piętrze na jego klatce. I teraz go połowa bloku nienawidzi
Chodzi o to że oni się chcą nam wpierdolić w nasz styl życia!
Mam w dupie kościółek i cały pedalski kler! Ale kurwa żaden brudas nie będzie mi się panoszył na moim podwórku i mówił co mam robić
Tak więc skończ pan pierdolić jakieś prehistoryczne prawdy bo większość ludzi zapewne ma to w dupie
Tak tu masz rację, skoro europejczyk u nich musi się pilnować i przestrzegać ich zasad tak samo oni powinny u nas. tyle że u nas na wszytsko im pozwalamy bo jest wolność religii i nie można ich urazić 🤦♂️
Ja właśnie tak robiłem. Sąsiad ukrofil dwa piętra niżej do tej pory jak mnie widzi to spierdala w drugą stronę.
A najlepsze jest że mu te ukry pluskwy naniosły do mieszkania i się robactwo rozpleniło na całym piętrze na jego klatce. I teraz go połowa bloku nienawidzi
I dobrze tak chujowi. Tego nie tak łatwo się pozbyć. Pluskiew z resztą też 🤪
Słyszałem o gościu co wziął rodzinkę Ukraińców do siebie na chate którą normalnie wynajmował za kasę i to nie małą. We wieżowcu na wysokim piętrze xD Odjebane prawie VIP.
Podobno jak już udało mu się ich pozbyć to płakał na klatce schodowej po tym co zastał w mieszkaniu.
Ja nie pomagałem. Mi nikt nie pomaga. Jestem młodym bezdzietnym i zdrowym mężczyzną. Nie mam dodatków do wynajmu mimo że w życiu wydałem juz na to 90 tysięcy złotych, nie mam 800plus na psa co wpierdala tyle co 7 latek. Nie dostaję kasy od mopsu, od pefronu, od czerwonego krzyża, jeszcze płacę pierdolone akcyzy na paliwo i papierosy i jakieś pojebane podatki w których oddaję prawie połowę pensji.
Ożenić się nie mogę bo dookoła kurwa kurwę goni po imprezach i stylu życia jak w hotelu paradajs. Taka pizda to od razu jebanie się w kredyty i kłopoty żeby jej dogodzić. Niech wprowadzą jeszcze bykowe dla kawalerów w moim wieku to zrobię rewolucje jak kiedyś Wałęsa.
Wkurwia mnie to że wszystko dzieje się "dookoła" mnie i żeby wilk chujem wody się napił ja nie mam na to żadnego wpływu.
I nigdy nie będziemy mieć na to żadnego wpływu bo procentowo w sondażach to można się trącać po torbach przez następne 200 lat.
Jak była pandemia i ludzie przestali tankować paliwo to nagle cena tak gwałtownie spadła aż się wystraszyłem że wyjebie dziurę do chin.
Może w końcu Polacy zrozumieją że aby ruszyć ziemią trzeba wstrzymać gospodarkę.
Żeby w poniedziałek NIKT nie poszedł do roboty i chuj.
Ale to się nie da. Bo oni najpierw dali wszystkim kredyty które teraz muszą spłacać. Przez co nie zrobią rewolucji bo muszą jebać w januszexie żeby to wszystko pospłacać. Szef januszexu tez ma leasingi i nie zawiesi interesu
Tak więc na kogo nie zagłosujesz, kogo byś nie popierał i jakich nie miał poglądów koniec końców o Twoim życiu zdecyduje zupełnie ktoś inny niż Ci się wydaje.
Bo nic nie możemy. Bo szczekamy w kagańcu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów